Ποδόσφαιρο

Πήγαν πάνες οπαδοί στους παίκτες της ομάδας τους : «Σταματήστε να τα κάνατε πάνω σας!» (pic)

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι οπαδοί της Ραπίντ Βουκουρεστίου λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων να διαμαρτυρηθούν και χρησιμοποίησαν… πάνες με τα πρόσωπα των παικτών!

Η Ραπίντ Βουκουρεστίου αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Ρουμανίας , η οποία παλεύει για την άνοδό της.
Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά, κάτι που είχε σαν συνέπεια οι οπαδοί να γίνουν έξαλλοι με τους παίκτες της ομάδας. Αυτό είχε σαν συνέπεια οι οπαδοί να βρεθούν στο προπονητικό κέντρο, όπου και κατέθεσαν πάνες με την εικόνα τους καθενός από τους παίκτες.
Με τον τρόπο αυτό, θέλησαν οι ίδιοι να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους και παράλληλα να τους πουν να μην είναι «σ@@τ@» στην διάρκεια των προσεχών αγώνων που έχουν να δώσουν και να μην τα κάνουν πάνω τους.
Αξίζει να αναφερθεί στο σημείο αυτό πως η Ραπίντ Βουκουρεστίου, στην οποία αγωνίζεται ο 31χρονος Έλληνας αμυντικός Αργύρης Νάστος έχει συγκεντρώσει μετά από 17 αγώνες 27 βαθμούς και βρίσκεται από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας στο -8.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button