Ποδόσφαιρο

Πέρυσι τον ήθελε ο Άρης, φέτος σήκωσε το Σουνταμερικάνα

Με ομάδα αουτσάιντερ έφτασε στην κατάκτηση της δεύτερης τη τάξη διασυλλογική διοργάνωση στην Λατινική Αμερική ο Έρναν Κρέσπο.

Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του Άρη, μετά την λήξη της συνεργασίας των κιτρινόμαυρων με τον Σάββα Παντελίδη.

Τελικά και δεν υπήρξε «γάμος» μεταξύ των δύο πλευρών, με τον 44χρονο λίγους μήνες αργότερα να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ντεφένσα ι Χουστίσια.

Εκεί έκανε… θαύματα, φτάνοντας κόντρα σε όλες τις προβλέψεις στον τελικό αλλά και την κατάκτηση του Κόπα Σουνταμερικάνα. Η ομάδα του Ερνάν Κρέσπο, επικράτησε άνετα με 3-0 της Λανούς και κατέκτησε το τρόπαιο.

Αυτός είναι και ο πρώτος διεθνής τίτλος για την ομάδα που εδρεύει στην πόλη Φλορενσιο Βαρέλα, κοντά στο Μπουένος Αϊρες. Τα τέρματα των νικητών, σημείωσαν οι Αντονις Φρίας (34`), Μπράϊαν Ρομέρο (62`) και Ουάσινγκτον Καμάτσο (90`+2`).

«Αυτός ο τελικός, θα μείνει για πάντα στις μνήμες μας. Οι παίκτες μου ήταν γεμάτοι γενναιότητα και θάρρος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να παίζουμε έτσι και να φθάνουμε σ΄ αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Κρέσπο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button