Ποδόσφαιρο

Πέρασε από… Βόλο με βουτιά Μαουρίσιο ο Παναθηναϊκός, 1-3 τη Λαμία

Με γκολ των Λούντκβιστ, Μακέντα και Μαουρίσιο, οι πράσινοι έφτασαν στην πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, με το πέναλτι που έφερε το δεύτερο γκολ να είναι άκρως αμφισβητούμενο.

Αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν το ματς επιφυλακτικά, με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να βρει ρήγματα και με τη Λαμία να περιμένει κάτω από τη μεσαία γραμμή, σε άμυνα χώρου πίσω από τη μπάλα και με πεντάδα στα μετόπισθεν.

Το πλάνο των τυπικά γηπεδούχων εγκλώβισε το τριφύλλι, καθώς οι πράσινοι είχαν υπερβολικά αργό ρυθμό στην ανάπτυξή τους και δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν με αξιώσεις την περιοχή της Λαμίας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργήσουν ούτε μία υποσχόμενη ευκαιρία σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, με εξαίρεση ένα σουτ του Χουάνκαρ στο 43’ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Κι αυτή μετά το γκολ της Λαμίας στο 35’, στην πρώτη της υποσχόμενη ευκαιρία και σε μία φάση, όπου το ένα λάθος της πράσινης άμυνας, διαδέχτηκε το άλλο. Αρχικά ο Κώτσιρας μάρκαρε με τα μάτια τον Μανούσο, που έβγαλε ανενόχλητα τη σέντρα ακριβείας προς τον Αραμπούλι, ο οποίος νίκησε στον αέρα τον… Χουάνκαρ, καθώς οι στόπερ του Παναθηναϊκού απουσίαζαν από τον τομέα ευθύνης τους (1-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι στο 56’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1, με σουτ έξω από την περιοχή του Λούντκβιστ, από ωραία ενέργεια του Βιγιαφάνιες. Στο 82’ ο Μακέντα γύρισε ωραία τη μπάλα στον Παλάσιος μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του Αργεντινού μπλόκαρε ο Γκαραβέλης, αλλά στο 84’ ο Κουμπαράκης ανακάλυψε πέναλτι στη βουτιά του Μαουρίσιο, που αυτός κλώτσησε το πόδι του Τζανετόπουλου, δίνοντας την ευκαιρία στον Μακέντα να κάνει το 1-2 (86’) και ένα λεπτό αργότερα ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 1-3 με τον Αϊτόρ να τροφοδοτεί τον Μακέντα και αυτός να σερβίρει στο πιάτο το γκολ στον Μαουρίσιο (87’).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου: Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής, Προβυδάκης, Μπεχαράνο (73’ Σκόνδρας), Τζανδάρης (18’ Ταϊρόν), Γκέντσογλου, Μαρτίνεθ, Μανούσος, Αραμπούλι (70’ Τσούκαλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Λούντκβιστ (77’ Μαουρίσιο), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης (64’ Παλάσιος), Καρλίτος (28’ Μακέντα), Βιτάλ (77’ Αϊτόρ).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button