ΑπόψειςΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Πέντε χρόνια Yellow Radio 92.8! (video)

 

Το αγαπημένο ραδιόφωνο των Αρειανών «φοράει» τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να κλείσει πέντε χρόνια στα «ερτζιανά» της Θεσσαλονίκης.

Το ημερολόγιο γράφει 12 Οκτωβρίου 2014 – Μία ανακοίνωση προμηνύει πως σύντομα ο κόσμος του Άρη θα έχει το δικό του ραδιόφωνο σε συνδυασμό με την ιστοσελίδα.

16 Οκτωβρίου 2014 – «Και εγένετο κίτρινο ραδιόφωνο»
Τα μικρόφωνα άνοιξαν, οι κονσόλες ρυθμισμένες και η φωνή του Γιάννη Λυσίκατου στις 18:00 κάνει τη μεγάλη αρχή (βλ. πρώτη φώτο στο βίντεο). Το yellowradio.gr είναι έτοιμο, ο κόσμος μπορεί να διαβάζει ειδήσεις για την ομάδα του και ταυτόχρονα να ακούει τις πρώτες εκπομπές του Yellow.

Έξι μήνες αργότερα το ραδιόφωνο αποκτά τα δικά του FM και ακούγεται σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Από τον Αρειανό στο αυτοκίνητο όταν πάει στη δουλειά, την κοπέλα την ώρα του αγώνα γιατί δεν έχει συνδρομητική και από τον ηλικιωμένο που θέλει να ακούσει τα νέα της ομάδας του το απόγευμα.

Μία δύσκολη προσπάθεια μερικών Αρειανών που είχαν καταλάβει την επιθυμία των συνοπαδών τους για ένα «κιτρινόμαυρο» ραδιόφωνο.

Σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου 2019, πολύ περισσότεροι παραγωγοί και αρθρογράφοι, περισσότερες εκπομπές, περισσότερα άρθρα, το ίδιο μεράκι για αυτή τη δουλειά.

Σε λίγες μέρες, στις 3 Νοεμβρίου του 2019, το Yellow Radio 92.8 «σβήνει κεράκια» για τα 5 χρόνια ζωής του και ευχαριστεί όλους εσάς, καθώς παίξατε καθοριστικό λόγο για την επιτυχία του σταθμού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button