Ποδόσφαιρο

Πάτερ Νικόλαος: «Με την ευλογία του Αγίου Άρη θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Πάτερ Νικόλαος, ο άνθρωπος που έκανε τον αγιασμό της ΠΑΕ Άρης, και χάρισε μια εικόνα του Αγίου Αρειανού στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την εικόνα του Αγίου Άρη που έδωσε στον Θόδωρο Καρυπίδη:

Αρχικά να πω για να έχουμε μία καλή και ευλογημένη χρονιά με τίτλους στην ομάδα μας.

Εμείς ψάξαμε από πέρυσι με τον Πατέρα Χρήστο την εικόνα του Αγίου Άρη και τον βίο του. Τα πράγματα πάνε καλά για αυτό φέραμε τον Άγιο να μας ευλογεί.

Μάλιστα πέρυσι ο Άρης στις 19/12 την ημέρα του Αγίου κέρδισε με 4-0 τον Βόλο και φέτος με 0-3 τον ΟΦΗ.

Ο Άγιος μαρτύρησε το 308 μ.χ., κύρηξε το Ευαγγέλιο σε περιοχές της Μικράς Ασίας, συνελήφθη στην πόλη Ασκάλονα. Εκεί πιέστηκε να αρνηθεί τον Χριστό αλλά δεν το έκανε, και κάηκε στην πυρά για την πίστη το.

Ενώ συνέχισε:

Μας ειδοποίησαν ξαφνικά ότι θα γίνει ο αγιασμός για το νέο έτος. Με Θεϊκή θα έλεγα παρέμβαση κάναμε την εικόνα του Αγίου και το αποτέλεσμα μάλιστα ήταν και πολύ όμορφο.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη:

Χάρηκε πάρα πολύ, όπως χάρηκαν όλοι που είναι εκεί πέρα. Έχουμε όλοι την ευλογία του Αγίου Άρη και θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα με αυτήν. Είδα μέσα στην ομάδα παιδιά που έκαναν τον σταυρό τους, που έκαναν ευχή και υπήρχε ένα πολύ καλό κλίμα.

Θέλω ακόμη να πω ότι και πέρυσι κάναμε αγιασμό πριν το 4-2 με τον ΠΑΟΚ.

Για το τι του αρέσει από τον Άρη:

Μου αρέσει αυτό που είπε ο Σαντέ Σίλβα. Ότι χαίρεται ο καθένας με την χαρά του Άρη. Πως όταν κάποιος βγαίνει αλλαγή δεν νιώθει άσχημα, αλλά συμβουλεύει αυτόν που μπαίνει. Το να χαίρεσαι με την χαρά του άλλου είναι μεγάλη Χριστιανική αρετή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button