Ποδόσφαιρο

Πάρις Ατλαμάζογλου: “Έχουμε συνομιλήσει με τον κ.Καρυπίδη και υπάρχει καλή διάθεση και στις δύο πλευρές οπότε πιστεύω θα υπάρχει συναινετικό τέλος”.

Στο Yellow Radio 92,8 fm και στην εκπομπή Yellow News φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος Πάρις Ατλαμάζογλου και τοποθετήθηκε για το ζήτημα του Ατρομήτου με τον Φυτανίδη αλλά και την υπόθεση Ταυλαρίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Χρήστο Γκάλη:

Καταρχήν έχει γίνει προσφυγή στην πρωτοβάθμια επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της Ε.Π.Ο, επειδή όμως μέσα στην προσφυγή αναφέρονται οικονομικά συμφωνητικά και συναλλαγματικές για αυτό έχουμε κάνει και καταγγελία στη επιτροπή αδειοδότησης.

Εχθές αν δεν κάνω λάθος ήταν να εκδικαστεί η υπόθεση και πήρε παράταση σωστά;

Κοιτάξτε πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο με σωστό τρόπο. Απλά ο Ατρόμητος κατέθεσε και αυτός προσφυγή κατά του ποδοσφαιριστή και επειδή η προσφυγή αυτή δεν είχε προσδιοριστεί το δικαστήριο έπρεπε οπωσδήποτε να αναβάλλει έτσι ώστε να μην βγάλει αντιφατικές αποφάσεις. Δεν μπορούν δηλαδή δύο προσφυγές να εκδικαστούν ταυτόχρονα. Εμάς η αντίδραση όμως έχει να κάνει με το γεγονός ότι τώρα που αναβλήθηκε η δίκη προγραμματίστηκε για τις 28 Αυγούστου, ε μέχρι τότε ο ποδοσφαιριστής τι θα κάνει;

Είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα;

Μπερδεμένο δεν είναι καθόλου το θέμα, είναι πάρα πολύ απλό,  ποδοσφαιριστής προσέφυγε στην επιτροπή καταγγέλλοντας το συμβόλαιο που είχε με τον Ατρόμητο για καθυστερημένες  οφειλές, ο Ατρόμητος χρωστάει 5 δόσεις στον ποδοσφαιριστή. Άρα το θέμα είναι πολύ ξεκάθαρο ο παίχτης έπρεπε να πληρωθεί στην ώρα του.

Η προσφυγή του ποδοσφαιριστή πότε είναι προγραμματισμένη να συζητηθεί;

Εχθές αναβλήθηκε από την επιτροπή και ορίστηκε για τις 28 Αυγούστου παράλληλα όμως γίνεται προσπάθεια μέσω του Π.Σ.Α.Π και μέσω των διεθνών ποδοσφαιριστών να οριστεί νέα δικάσιμος από την Ε.Π.Ο έτσι ώστε να εκδικαστεί ποιο σύντομα όχι μόνο η παρούσα προσφυγή αλλά όλες οι προσφυγές που έχουν καταγγελία συμβολαίου.

Το συνολικό ύψος των οφειλών μπορείτε να μας πείτε ποιο είναι;

Όταν έγινε η προσφυγή η ΠΑΕ Ατρόμητος χρωστούσε στον ποδοσφαιριστή κοντά στις 130.000 ευρώ.

Αν μία ομάδα δεχτεί καταγγελία όσων αφορά για την αδειοδότηση της και τελικά δεν πάρει την άδεια τι θα συμβεί;

Κατ’ εμέ πρέπει να ανακληθεί η άδειας της ΠΑΕ Ατρόμητος και η ΠΑΕ να υποστεί τις συνέπειες βάσει νόμου. Αυτό βέβαια είναι ένα θέμα που πρέπει να κριθεί, το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Ατρόμητος θα έχει πολύ σοβαρές συνέπειες.

Ο Ατρόμητος θα έχει το δικαίωμα εφόσον η επιτροπή να είναι καταδικαστική για αυτόν να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο;

Οι αποφάσεις της επιτροπής αδειοδοτήσεων κρίνονται και σε δεύτερο βαθμό, αρά θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό.

Εκπροσωπείται και τον Στάθη Ταυλαρίδη; Όσων  αφορά την προσφυγή του θα μας πείτε κάτι;

Ναι τον εκπροσωπώ, κοιτάξτε έχουμε συνομιλήσει με τον κ. Καρυπίδη, υπάρχει καλή διάθεση και νομίζω ότι το θέμα θα κλείσει συναινετικά.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button