ΔιεθνήΜπάσκετ

Πάου Γκασόλ: «Σκέφτομαι να αποσυρθώ»

Τις σκέψεις του για απόσυρση από την ενεργό δράση αποκάλυψε ο Πάου Γκασόλ. Ο Ισπανός άσος, που σε λίγους μήνες κλείνει τα 40, βρίσκεται εκτός αγωνιστικών χώρων περίπου 13 μήνες λόγω τραυματισμού.

Ο ίδιος ήλπιζε να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και μετά να εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Όμως η αναβολή των αγώνων λόγω του κορωνοϊού ίσως τον αναγκάσει να πει νωρίτερα το οριστικό αντίο.

«Είναι αναπόφευκτο να σκέφτομαι να αποσυρθώ με τον τραυματισμό που έχω και ότι σε λίγους μήνες θα είμαι 40 ετών. Σίγουρα είναι στο μυαλό μου. Αργά ή γρήγορα θα γίνει, αλλά ελπίζω ότι ακόμη δεν ήρθε η ώρα. Αυτή τη στιγμή, βέβαια, προέχει να ξεπεράσουμε την πανδημία. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα», τόνισε ο Γκασόλ και συνέχισε:

«Πριν από ενάμιση μήνα σταμάτησα να χρησιμοποιώ πατερίτσες, πριν δύο εβδομάδες έβγαλα την ορθοπεδική μπότα και σταδιακά κάνω κάποιες ασκήσεις, στο σπίτι και στην πισίνα. Ακόμη δεν μπορώ να πατήσω παρκέ, αλλά ελπίζω ότι ίσως αυτό να μπορεί να γίνει σε έναν μήνα. Ακόμη είμαστε σε πρώιμο στάδιο της αποκατάστασης. Χρειάζεται χρόνο για να δέσει το κόκκαλο και να μπορώ να βάλω βάρος», ανέφερε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button