Ποδόσφαιρο

Πάλμα για Ροντρίγκεζ: “Ήθελε να φύγει για να πάρει χρόνο…”

Σε μέσο της πατρίδας του μίλησε χθες το βράδυ ο Λούις Πάλμα και ερωτώμενος για τη σύντομη θητεία του Έντουιν Ροντρίγκεζ στον Άρη, έδωσε τη δική του εξήγηση.

“Το πρόβλημα που είχε είναι ότι ο Άρης είχε έξι ξένους παίκτες και μπορούσαν να δηλωθούν μόνο πέντε ξένοι, οι οποίοι ήταν όλοι βασικοί. Έτσι, ο Έντουιν έμενε έξω. Αυτό τον επηρέασε ψυχολογικά γιατί δεν ήταν στις αποστολές και τους αγώνες. Προπονείσαι καλά όλη την εβδομάδα και μετά ο προπονητής σου λέει ότι δεν σε υπολογίζει γι’ αυτό το παιχνίδι. Δυστυχώς, πέρασε τέσσερις μήνες χωρίς να παίζει, απελπίστηκε παίζοντας 15 λεπτά στο πρωτάθλημα μετά από τόσο καιρό”.

Για να προσθέσει: “Έκανε καλές προπονήσεις και του είπα ότι η ευκαιρία του θα έρθει και όταν έρθει μπορεί να απογειωθεί, αλλά δυστυχώς δε συνέβη αυτό. Έπαιξε μόλις δύο παιχνίδια, έμεινε η ίδια απελπισία. Αργότερα, μου μίλησε και μου είπε ότι θέλει να επιστρέψει στην Ονδούρα, ώστε να αγωνιστεί και να επιστρέψει στην Ευρώπη… για εκδίκηση”.

“Στη δική μου περίπτωση, περίμενα τρεις μήνες για να αγωνιστώ ως βασικός. Μίλησα στον ατζέντη μου για να μου βρει άλλη ομάδα, αλλά μου είπε να μείνω εδώ που είμαι. Συνέχισα να προπονούμαι και μόλις ήρθε ο Μπούργος, έπαιξα όσο δεν είχα παίξει τους τελευταίους μήνες.

Τέλος, είπε για τον Ροντρίγκεζ: “Είπε ότι ήθελε να φύγει ώστε να βρει ρυθμό και να αγωνίζεται ξανά. Υπήρξε στιγμή που 10 ποδοσφαιριστές του Άρη ήταν τραυματίες, αλλά είχε ήδη φύγει. Συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτή ήταν η ευκαιρία του να αγωνιστεί.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com