Μπάσκετ

Ο Super 3 κάνει την αρχή! Προσφέρει 1.000 ευρώ για τον μπασκετικό Άρη

Ο Super 3 στέκεται δίπλα στην ΚΑΕ Άρης και βοηθάει στα πλαίσια της πρωτοβουλίας που ξεκίνησε το Yellow Radio.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του συνδέσμου στο «Αθλητικό X-Press»:

Η αλήθεια είναι ότι ο μπασκετικός Άρης τα τελευταία χρόνια είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Δεν είναι τωρινό φαινόμενο αυτή η διαδικασία και δυστυχώς όλο αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχει εμφανιστεί κανένας άνθρωπος για να κάνει τον Άρη αυτό που θέλουμε.

Η ομάδα έχει χάσει το μεγαλύτερο της πλεονέκτημα, το γήπεδο που είναι ένα όπλο στα χέρια κάθε διοίκησης. Φέτος αυτό δεν υπάρχει. Θα πρέπει όλοι μας όμως κάποια στιγμή να καταλάβουμε πως πρέπει να αφήσουμε στην άκρη εγωισμούς αλλά και προσωπικές προβολές.

Είναι μια ομάδα που έχει φέρει το άθλημα στα σπίτια των Ελλήνων και δυστυχώς είναι πάλι στα χέρια του κόσμου να την βοηθήσει.

Εμείς θα είμαστε δίπλα στην ομάδα, θα βοηθήσουμε όπως μας ζητηθεί.

Μένει ο κόσμος του Άρη μόνο. Ένας κόσμος του Άρη που πρέπει να καταλάβει ότι η κίνηση αυτή που θα ξεκινήσει θα έχει κάποιο αντίκτυπο. Πρέπει να αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε το δάσος.

Είναι πρόβλημα χρόνια που πρέπει να λυθεί, όχι με πισώπλατες μαχαιριές.

Εμείς χαιρετούμε την προσπάθεια του ραδιοφώνου και η διοίκηση της ΚΑΕ πρέπει να το λάβει αυτό σαν βοήθεια. Με αυτό που γίνεται φοβόμαστε ότι θα δούμε το έργο που δεν θέλουμε να δούμε.

Εμείς σαν σύνδεσμος παίρνουμε την πρωτοβουλία σαν πρώτη κίνηση να προσθέσουμε το ποσό των 1.000 ευρώ, και αν κρίνουμε ότι αυτό θα έχει συνέχεια θα είναι τα πρώτα από τα πάρα πολλά λεφτά που θα δώσει ο σύνδεσμος.

Για το αύριο του Άρη:

Kαλές οι ενέργειες του κόσμου αλλά θα πρέπει το πρόβλημα αυτό να λυθεί.

Αυτό που έγινε το καλοκαίρι είναι μια τραγωδία. Έγινε κάτι που φυσικά δεν έχει περπατήσει. Πρέπει να βάλουμε τον εαυτό μας κάτω από τον Άρη, όσο πιο δύσκολα το καταλάβουμε αυτό τόσο πιο γρήγορα θα δει ο σύλλογος άσπρες μέρες.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button