Ποδόσφαιρο

Ο… killer που του λείπει

Το “εύκολο” γκολ… αγνοείται

Ήταν το δεύτερο σερί ματς, στο οποίο ο Άρης μένει στο… μηδέν επιθετικά. Και επανέρχεται, έτσι, στο προσκήνιο το θέμα της απουσίας ενός ικανού φορ… Με τον Καμαρά στο Κόπα Άφρικα, ο Λόπεθ στα λεπτά που αγωνίστηκε δεν κατάφερε να είναι επιδραστικός στο παιχνίδι του Άρη.

Από εκεί και πέρα, κατά την διάρκεια της σεζόν ο Μάνος δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει, ο Καμαρά είχε διακυμάνσεις στην απόδοσή του πριν “πάει” στην Εθνική Μαυριτανίας (ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν λείπει την δεδομένη χρονική στιγμή) και ο Μήτρογλου που δεν υπολογίζεται, εξακολουθεί να “κάθεται” πάνω στο συμβόλαιό του και να προκαλεί εκνευρισμό με την όλη στάση του.

Ο Άλι, που αποκτήθηκε εν όψει της σεζόν 2021-22, ήταν άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό που είχε και με λίγα λόγια η χρονιά “κυλάει” με τον Άρη να μην παίρνει βοήθειες από τους επιθετικούς του. Λείπει ο παίκτης… killer στον επιθετικό τομέα και το σύνολο του Μάντζιου αυτό το “πληρώνει” συνεχώς. Xάνονται αρκετοί βαθμοί, με τους “κίτρινους” να μένουν “άσφαιροι” σε ουκ ολίγα ματς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button