Ερασιτέχνης

Ο 15χρονος «Χάλκινος» πανευρωπαϊκός πρωταθλητής στο Kick Boxing δηλώνει Αρειανός!

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο 15χρονος αθλητής kick boxing, Βασίλης Γκιλέκας.

Κατέκτησε την 3η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο kick-boxing, ο Βασίλης Γκιλέας, ένα 15χρονο Αρειανόπουλο που δεν έχει καμία σχέση με την Θεσσαλονίκη, δηλώνει Αρειανός από τότε που γεννήθηκε, είναι μεγάλος θαυμαστής του Νίκου Γκάλη ενώ τονίζει πως έχει δει όλα τα παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Πες μας δύο λόγια για την οικογένεια σου και πως ξεκίνησαν όλα.

Όλα άρχισαν όταν ο πατέρας μου από μικρός έβλεπε τον Άρη μαζί με τον θείο μου έβλεπαν τον Νίκο Γκάλη φυσικά και την αυτοκρατορία του Άρη. Έπειτα και εγώ αφού έγινα Άρης ξεκίνησα να παρακολουθώ κυρίως στο μπάσκετ από το 2009-10 με τον Τζερεμάι Άσεϊ που είχαμε πολύ καλή ομάδα και… πορώθηκα!

Παρά την απόσταση λοιπόν, ποια ήταν η «γαλούχηση» από την οικογένεια σου σχετικά με τον Άρη;

Από τότε που γεννήθηκα δεν έχω χάσει κανένα ματς του Άρη. Τα έχω δει όλα και από ποδόσφαιρο και από μπάσκετ, ακόμη και παλιότερους αγώνες. Όταν άκουσα ότι ο Νίκος Γκάλης θα έρθει εδώ στην Αθήνα, ήμασταν από τους πρώτους που κλείσαμε εισιτήρια.

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Νίκο Γκάλη;

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στο μπάσκετ! Νιώθω δέος και σεβασμό.

Τι είναι ο Άρης για εσένα;

Κάθε φορά που ακούω την λέξη «Άρης» μου έρχεται στο μυαλό ο Θεός του πολέμου και ακόμη περισσότερο η εικόνα από τα χαρτάκια που πέφτουν στο Παλέ, οι χιλιάδες οπαδοί που είναι πιστοί στο πλευρό του Άρη.

Έχεις παρακολουθήσει από κοντά κάποιο παιχνίδι;

Ναι, πριν δύο χρόνια είχα έρθει στην Θεσσαλονίκη για έναν αγώνα μου. Μια μέρα πριν λοιπόν, πήγα στο Παλέ. Δεν είχε προπόνηση η ομάδα ή κάποιον αγώνα, ήθελα να μπω μέσα, είδα τα λάβαρα και συγκινήθηκα. Μετά από αυτό… κέρδισα!

Μίλησε μας λίγο για εσένα.

Έχω ξεκινήσει το Taek won do και το kick-boxing εδώ και δέκα χρόνια. Έχω πάιξει πάνω από 100 αγώνες, το τελευταίο μου επίτευγμα ήταν και το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα kick-boxing που κατέκτησα την 3η θέση. Τώρα τον Νοέμβριο συμμετέχω στο Παγκόσμιο που θα γίνει στην Σερβία.

Τώρα εν μέσω καραντίνας ποιο είναι το πρόγραμμα σου;

Κάθομαι στο σπίτι και βλέπω μόνο Άρη, ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Φέτος ειδικά στο ποδόσφαιρο είχαμε μεγάλη ευκαιρία για το Κύπελλο, ήμασταν το φαβορί πιστεύω. Μακάρι να γίνει και με κόσμο, αν συβμεί αυτό φυσικά θα πάω.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button