Γενικά

Ο Χαρδαλιάς ανακοινώνει μπλόκο για την Πασχαλινή έξοδο

«Μπλόκα» παντού θα ανακοινώσει η Πολιτική Προστασία προκειμένου να εμποδιστεί η έξοδος από τον Νομό για το Πάσχα και να εφαρμοστούν τα μέτρα.  

Πάσχα στο… σπίτι και φέτος, ανακοίνωσε η Κυβέρνηση δια του διαγγέλματος του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Πολιτική Προστασία προετοιμάζεται για να γίνει πράξη αυτό και να εμποδίσει όσους έχουν αντίθετη άποψη. Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (23/4) μέσω της οποίας θα ενημερώσει πως θα υπάρχουν μπλόκα παντού και δη στις εξόδους του νομού, ώστε να μην περάσει κανείς και παραβιάσει τα μέτρα.  

Αυτό θα συμβεί από το Σαββατοκύριακο κιόλας, κι όχι μόνο τη Μ. Εβδομάδα ενώ να σημειώσουμε πως στην Κυβέρνηση είναι ενήμεροι ακόμα και για τα εικονικά χαρτιά που μπορεί να παρουσιαστούν. Αυτό που τονίζεται είναι πως τα αρμόδια όργανα θα κάνουν διασταύρωση των βεβαιώσεων και ποινικές ευθύνες θα αποδίδονται ακόμα και των εκ υστέρων.

Να υπενθυμίσουμε, με βάση τα νέα μέτρα και τα όσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πως η Ανάσταση θα γίνει στις 21:00 με την απαγόρευση της κυκλοφορίας να μετατοπίζεται για τις 22:00.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button