Ποδόσφαιρο

Ο Φατί δεν συμφωνεί με το χειρουργείο της Μπαρτσελόνα και μένει εκτός για 1,5 μήνα

Ο Ανσού Φατί αποφάσισε να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου που του πρότεινε η Μπαρτσελόνα κι έτσι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 7 εβδομάδες.

Το παιχνίδι κόντρα στην Μπιλμπάο, ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για το Ανσού Φατί, καθώς επέστρεψε στα γήπεδα έπειτα από από τρίμηνη απουσία. Παρ’ όλα αυτά η επιστροφή του δεν συνδυάστηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς στην παράταση αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με δάκρυα στα μάτια.

Ο 19χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στον μηριαίο δικέφαλο του αριστερού ποδιού και οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα του πρότειναν να χειρουργηθεί ώστε το τραύμα του επουλώσει πιο γρήγορα. Ωστόσο, ο Φατί φαίνεται πως θέλει να αποφύγει το νυστέρι κι έτσι επιλέγει τη συντηρητική θεραπεία, θέλοντας να την κάνει μαζί με την έμπιστη ιατρική ομάδα του.

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να πιέζει να του αλλάξει γνώμη, αλλά είναι απίθανο να τα καταφέρει. Ετσι, ο Φατί από τη στιγμή που δεν θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμισι μήνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button