Ποδόσφαιρο

Ο Σηφάκης εξηγεί για την προσφυγή του 2012 και ρίχνει “βέλη” στην τότε διοίκηση: «Έλεγαν ψέματα στον κόσμο»

Πολλά χρόνια μετά από ότι είχε συμβεί, ο Μιχάλης Σηφάκης εξηγεί τι ίσχυε με την προσφυγή που είχε κάνει.

Ο Κρητικός τερματοφύλακας μάλιστα έστρεψε τα βέλη του στην τότε διοίκηση της ομάδας, εξηγώντας την δική του θέση και τονίζοντας ότι δεν ζήτησε και δεν πήρε ούτε ευρώ περισσότερο από τα δεδουλευμένα του.

Αρχικά ανέφερε: «Καταρχάς δεν υπάρχουν χρήματα πλέον ασχέτως με το τι έχει γραφτεί. Ο κόσμος καμιά φορά μαθαίνει αυτά που του δίνουν να μαθαίνει. Δε θέλω να επεκταθώ πολύ. Κάποια άτομα από την τότε διοίκηση με πολύ λάθος κινήσεις και χειρισμούς για να ρίξουν το βλέμμα του κόσμου αλλού, τα έριξαν όλα πάνω μου. Δεν έχω εκκρεμότητες με την παλιά ΠΑΕ Άρης, έχουν να κάνουν εκτός ομάδας και οι οποίες παραμένουν μέχρι και σήμερα. Το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί και είχε μεταφερθεί στον κόσμο ήταν ότι είχα ζητήσει κάποια χρήματα εκτός συμβολαίου για κάποιες ρήτρες που υπήρχαν είτε αν ήθελα εγώ να φύγω, είτε η ομάδα ήθελε να με διώξει».

Και συνέχισε, διευκρινίζοντας: «Δεν ισχύει το ποσό των 800.000 ευρώ, είναι ψέματα. Η παλιά ΠΑΕ δεν υφίσταται. Όσον αφορά για πρώην παίκτες που προσφεύγουν στη FIFA για παλιά χρέη, εγώ δεν έχω κάποιο τέτοιο θέμα με την ομάδα. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Εγώ από την ΠΑΕ Άρης δεν έχω κάποια απαίτηση αυτή την στιγμή ούτε έχουν κάποια υποχρέωση απέναντί μου. Δε φταίνε μόνο οι ΠΑΕ, είναι και οι κανονισμοί που υπάρχουν και δυστυχώς δεν μπορεί να βγάλει κάποιος άκρη με το κομμάτι αυτό. Κάποια άτομα από την τότε διοίκηση ήθελαν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, ξεκάθαρα εναντίον μου και ήταν οι πρώτοι που πήδηξαν από το καράβι όταν η ομάδα ήταν στα πρόθυρα της Β’ Εθνικής και θέλω να το αφήσω εκεί».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button