Ερασιτέχνης

Ο Ρεντζεπέρης του γυναικείου βόλεϊ, γενικός διευθυντής του ΟΑΣΘ

Ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Άρη Ιωάννης Ρεντζεπέρης μαζί με τον Γιώργο Σκόδρα, θα «κινούν» τα ηνία του ΟΑΣΘ μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Σπανού.

Οι αλλαγές στα ηγετικά κλιμάκια και στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ μπορεί να φάνηκαν κάπως αιφνίδιες, αλλά για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ήταν αναπόφευκτες. Ήδη, από τις 12 Μαρτίου είχε γίνει λόγος για “τριβές στα ηγετικά κλιμάκια του Οργανισμού”. Τελικά, με απόφαση των υπουργών Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, που είναι οι εκπρόσωποι του μοναδικού μετόχου του ΟΑΣΘ, η οποία υπεγράφη στις 31 Μαρτίου εν είδει πρακτικού της γενικής συνέλευσης των μετόχων του Οργανισμού, απομακρύνθηκε από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΑΣΘ ο Γιώργος Σπανός και οι αρμοδιότητές του πέρασαν στον πρόεδρο Γιώργο Σκόδρα ο οποίος θα κατέχει πλέον και τις δύο θέσεις.

Ο Ιωάννης Ρεντζεπέρης γνωστός και από τα καθήκοντα του στο γυναικείο βόλεϊ των «κιτρινόμαυρων» αναβαθμίστηκε και θα ασκεί καθήκοντα γενικού διευθυντή. Επίσης, παύθηκε από μέλος του δ.σ., ο καθηγητής του ΑΠΘ Ιωάννης Βλαχάβας. Στις θέσεις των κ. Σπανού και Βλαχάβα τοποθετήθηκαν ο νομικός – οικονομολόγος Γιώργος Ηλιάδης και ο καθηγητής πανεπιστημίου Ιωσήφ Κιοσέογλου.

Το δίδυμο Ρεντζεπέρης – Σκόδρας υπενθυμίζεται πως διατηρούν άριστες προσωπικές σχέσεις καθώς είχαν συνυπάρξει και παλιότερα και στην Εγνατία Οδό Α.Ε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button