Διεθνή

Ο Ραφαέλ Ναδάλ αποχωρεί από το Wimbledon και τους Ολυμπιακούς αγώνες

Ο Ραφαέλ Ναδάλ, αποχωρεί από τις δύο διοργανώσεις, μέσω σχετικής του ανάρτησης στο Twitter.

Ο κάτοχος 20 grand slam, αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω από το επόμενο Wibledon και τους Ολυμπιακούς Άγωνες, με σκοπό την ξεκούραση του ύστερα από μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν.

Η εν λόγω ανακοίνωση:

«Γεια σε όλους, αποφάσισα να μη συμμετέχω στα φετινό Wimbledon και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση, αλλά ακούγοντας το σώμα μου και συζητώντας το με την ομάδα μου, κατάλαβα πως είναι η σωστή απόφαση.

Ο στόχος είναι να παρατείνω την καριέρα μου και να συνεχίσω να κάνω αυτό που με κάνει χαρούμενο, που είναι να αγωνίζομαι και να συνεχίσω να μάχομαι για τους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους στο υψηλότερο επίπεδο.

Το γεγονός ότι μεσολάβησαν μόλις δύο εβδομάδες ανάμεσα στο Roland Garros και στο Wimbledon δεν διευκόλυνε το σώμα μου να αναρρώσει από την πάντα απαιτητική σεζόν σε χωμάτινο γήπεδο. Πέρασαν δύο μήνες μεγάλης προσπάθειας και η απόφασή μου είναι να επικεντρωθώ στα μακροπρόθεσμα.

Η πρόληψη από κάθε είδους υπέρβαση στο σώμα μου είναι πολύ σημαντικός παράγοντας σε αυτή τη φάση της κεριέρας μου, προκειμένου να προσπαθήσω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο για τους τίτλους.

Θέλω να στείλω ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους οπαδούς μου σε όλον τον κόσμο και ιδιαίτερα σε αυτούς στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιαπωνία.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σήμαιναν πάντα πολλά και θα αποτελούν πάντα προτεραιότητα για μια προσωπικότητα του αθλητισμού. Υπάρχει η ατμόσφαιρα που κάθε αθλητής θα ήθελε να ζήσει. Είχα την ευκαιρία να ζήσω τρεις διοργανώσεις και την τιμή να είμαι σημαιοφόρος για τη χώρα μου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button