ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο πολλά υποσχόμενος Μπα και το έντονο ενδιαφέρον της Φιορεντίνα

Ο Αμπού Μπα είναι το τελευταίο απόκτημα του Άρη με το νεαρό Γάλλο να φθάνει ένα βήμα από το Καμπιονάτο και την Φιορεντίνα.

Ο 21χρονος μέσος αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Νανσί και τον Ιούλιο του 2017 έγινε μόνιμο μέλος της πρώτης ομάδας, η οποία αγωνίζεται στη Ligue 2. Μέτρησε 25 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις, οι οποίες προσέλκυσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μεταξύ των οποίων η Φιορεντίνα.

Οι Ιταλοί μιλούσαν για έναν παίχτη με τεράστιο ταλέντο, έναν box-to-box μέσο με εξαιρετικό μαρκάρισμα αλλά και συμμετοχή στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Παράλληλα, εκθείαζαν το κορμί του που του δίνει τη δυνατότητα να κερδίζει τις μονομαχίες ενώ μεγάλο του προσόν είναι οι μεταβιβάσεις του, κλείνοντας τη σεζόν 2017-18 με ποσοστό επιτυχημένων πασών που ξεπερνούσε το 80%.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ιταλίας, οι Βιόλα προσέφεραν 2 εκατομμύρια ευρώ για τον Μπα με τον ίδιο να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Ιταλικής ομάδας αλλά και την πρόθεση του να πει το ναι. Ωστόσο, το deal δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ καθώς φαίνεται πως οι Γάλλοι αξίωναν ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια.

Αντιθέτως, έμεινε στη Νανσί και την ερχόμενη σεζόν όπου έκανε 17 συμμετοχές χάνοντας ωστόσο τα πρώτα και τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμών.

Ετικέτες

Βασίλης Παπαργυρίου

Αγγλικά, Ισπανικά, πτυχία, μεταπτυχιακά αλλά πάνω από όλα η αγάπη για τον Άρη, το γράψιμο και το ποδόσφαιρο. Στην οικογένεια του Yellow Radio FM 92.8 βρήκα ό,τι έψαχνα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close