ΑπόψειςΜπάσκετ

Ο Νετζήπογλου έδειξε ότι είναι έτοιμος!

Το μεγαλύτερο κέρδος του ματς με τον Ολυμπιακό ήταν ο νεαρός Όμηρος Νετζήπογλου.

Ο νεαρός είχε συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα επάνω του όταν έφτασε ένα βήμα πριν την έξοδο από τον Άρη. Χθες απέναντι στον Ολυμπιακό έδειξε ότι… καλώς έγινε τόσος ντόρος γύρο από το όνομα του.

Έπαιξε απέναντι σε παίκτες Euroleague, έχοντας μία… άνεση βετεράνου. Μπήκε δείχνοντας ένα μεγάλο μπασκετικό θράσος και από το πρώτο πεντάλεπτο παρουσίας στο παρκέ είχε αφήσει το στίγμα του.

Είχε κερδίσει καλάθι και φάουλ με το καλημέρα ενώ μπόρεσε να κλέψει τρεις φορές την μπάλα από τον αντίπαλο και να πετύχει ένα κόψιμο. Έδωσε πολλές μάχες, δεν φοβήθηκε να πάρει ευθύνες ενώ πάρα πολλές φορές «τα έβαλε» με παίκτες ψηλότερούς του.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά ο Νετζήπογλου είναι… ο Τζόρνταν. Έδειξε όμως ότι μπορεί να δώσει πάρα πολύ ενέργεια, σε άμυνα, επίθεση και ριμπάουντ και ότι έχει το μέλλον μπροστά του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button