Ποδόσφαιρο

Ο Θεός του Πολέμου δίνει την πρώτη του μάχη

Ο Άρης σε λιγότερο από 5 ώρες καλείται να δώσει την πρώτη του ευρωπαϊκή “μάχη” απέναντι στην Γκόμελ από τη Λευκορωσία, την οποία δε θα έπρεπε καθόλου να υποτιμήσει, όπως και σωστά έδειξε να κάνει και ο ίδιος ο Χερμάν Μπούργος.

Την πρώτη του επίσημη μάχη, η οποία είναι και ευρωπαϊκή, καλείται να δώσει σήμερα ο Άρης απέναντι στην “Πρασινόλευκη” ομάδα της Λευκορωσίας.

Το αγωνιστικό κομμάτι δε μπορεί να κριθεί παρά μόνο να συζητηθεί πριν από ένα παιχνίδι και για αυτό ο αντίπαλος δε θα έπρεπε ουδέποτε να υποτιμηθεί, παρά τη γενική του εικόνα, η οποία μπορεί να μην κίνησε το ενδιαφέρον ή να ξύπνησε κάποιον φόβο σε κανέναν.

Το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα των εκπλήξεων, ένα άθλημα στο οποίο ο ποδοσφαιρικός Άρης επίσης έχει κάνει πολλές εκπλήξεις.

Οι “κιτρινόμαυροι” πράττουν πολύ σωστά, βλέπουν και αυτό το παιχνίδι ως έναν τελικό, ως μια “μάχη” ενός μεγάλου “πολέμου” που καλείται να δώσει ο Άρης, με ενδιάμεση στάση τους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και την επόμενη, όπου αυτός επιλέξει.

Η ποιότητα και η ενίσχυση του Άρη μεγαλώνει κάθε χρόνο, με την αγωνιστική του συμπεριφορά να αλλάζει συνέχεια μετά και την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία.

Το ότι υπάρχει άνοδος όμως, δε σημαίνει πως πρέπει να υπάρξει και βιασύνη, το σχέδιο του Άρη βλέπουμε από την πρώτη μέρα πως είναι μακροπρόθεσμο. Ο Άρης πρέπει να συνεχίσει να βλέπει κάθε παιχνίδι ως έναν τελικό, ως έναν αγώνα ζωής και θανάτου, όπως πρέπει να κάνει και απόψε, απέναντι στη Γκόμελ, μια ομάδα φαινομενικά, κατώτερης ποιότητας από αυτόν.

Ο Θεός του Πολέμου ξεκινά ένα ταξίδι, που με τη σοβαρότητα που δείχνει πως έχει όλο και περισσότερο μέρα με την ημέρα, μπορεί να το κάνει μεγάλο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button