Μπάσκετ

Ο ΕΣΑΚΕ επιμένει στην παράταση, η ΕΟΚ αντιδρά αφού την θεωρεί παράνομη

Σε καθόλου καλό σημείο δεν είναι οι σχέσεις μεταξύ ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ με τις δύο Αρχές του μπάσκετ να επιμένουν στις δικές τους επιθυμίες σχετικά με την αδειοδότηση.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το οποίο επιβεβαίωσε την επιθυμία να δώσει παράταση στις ομάδες έως τις 30 Ιουνίου για να συμπληρώσουν τον φάκελό τους.οι τέσσερις ομάδες που δεν είχαν πάρει άδεια συμμετοχής. Η απόφαση της συγκεκριμένης παράτασης είχε ληφθεί την περασμένη Παρασκευή προκειμένου ΑΕΚ, Λάρισα, Απόλλων και Άρης να συμπληρώσουν τους φακέλους τους.

Στο σημερινό Δ.Σ. ο εκπρόσωπος της ΕΟΚ ρώτησε τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο αν επιμένει σε αυτή την απόφαση για παράταση με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ να απαντά θετικά αφού θεωρεί πως ο ΕΣΑΚΕ είναι ο μοναδικός αρμόδιος για το συγκεκριμένο θέμα και όχι η ΕΟΚ. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια βρίσκει αντίθετο τον Βαγγέλη Λιόλιο ο οποίος προ ημερών είχε τοποθετηθεί δημόσια και είχε πει πως διάθεσή του είναι να βοηθήσει ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες και πως η συγκεκριμένη παράταση δεν είναι τέτοια.

Η ΕΟΚ συγκαλεί έκτακτο Δ.Σ. για αύριο Σάββατο (25/06) για να ασχοληθεί με το θέμα, αφού όπως είχε πει ο πρόεδρος στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης έχει κληθεί εκεί να υπογράψει ως εγγυήτρια του νόμου και ο ΕΣΑΚΕ κάνει κάτι που δεν είναι σύμφωνο με τον νόμο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button