Ποδόσφαιρο

«Ο Εμπαπέ του χρόνου θα παίζει στη Ρεάλ!»

«Βόμβα» σχετικά με τον Κιλιάν Εμπαπέ έριξαν στην Ισπανία, καθώς σύμφωνα με όσα μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμό της χώρας ο ίδιος θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά στην Ρεάλ.

O Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί ένα από τα μεγάλα «αστέρια» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο 22χρονος Γάλλος σέντερ φορ, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαιώνοντας, με τον τρόπο αυτό στον μέγιστο βαθμό τις εκτιμήσεις που έκανα οι ειδικοί όταν αυτός ξεκίνησε να δίνει τα διαπιστευτήρια του στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, απέναντι στην Μπάγερν, ο Εμπαπέ έδωσε την τελευταία του παράσταση. Εκεί ο ίδιος με δύο προσωπικά του γκολ οδήγησε την Παρί σε μία σημαντική νίκη με 3-2 σε βάρος των Βαυαρών, δίνοντας στην ομάδα του προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του θεσμού.

Λίγες ώρες μετά από την εμφάνιση αυτή του Γάλλου σούπερ σταρ, στην Ισπανία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, η αποκάλυψη ότι η νέα χρονιά, δεν θα βρει τον Εμπαπέ στην Παρί καθώς θα μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ.

Πιο συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός σταθμός «El Chiringuito» μετέδωσε πως ο Εμπαπέ έχει έρθει σε συμφωνία με την «Βασίλισσα» και το μόνο που απομένει είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, να δώσει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 22χρονου στράικερ στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας όπου και είναι προπονητής ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της Παρί Λεονάρντο, σε δηλώσεις που έκανε στο «Sky Italia», μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπάγερν δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση σε ότι έχει να κάνει με τα συμβόλαια τόσο του Εμπαπέ, όσο και του Νεϊμάρ.

«Για τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ δεν έχω κάτι νεότερο. Αυτό που μας νοιάζει αυτή την στιγμή είναι το τώρα. Πάντως σύντομα πιστεύω πως το ζήτημα με την παραμονή ή όχι των δύο θα έχει ξεκαθαρίσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button