Μπάσκετ

Ο διαφορετικός τρόπος σκέψης του Κέλι και η διαχείριση του Άρη

Ο Κέλι δεν είναι ο καθημερινός μπασκεμπολίστας, κάτι που έχει φανεί ξεκάθαρα την τελευταία διετία.

Η πλειοψηφία των επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, σύμφωνα με τον οποίο μπαίνει σε προτεραιότητα το καλό συμβόλαιο και κάθε τρόπος με τον οποίο μπορεί να ανεβάσει τα νούμερα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Από την άλλη ο Τζέιμς Κέλι του Άρη δεν σκέφτεται έτσι. Δέχεται να χάσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αρκεί να ζήσει όπως θέλει. Πέρυσι πέταξε ένα εξαψήφιο συμβόλαιο προκειμένου να μείνει στην Αμερική με τον φόβο της πανδημίας, ενώ ουσιαστικά η στάση του αυτή του στέρησε και την ευκαιρία να κάνει φέτος μία συμφωνία πολύ πιο επικερδή από αυτήν με τον Άρη.

Το τελευταίο διάστημα έχει φύγει στην Αμερική για ένα σοβαρό οικογενειακό του πρόβλημα. Και πάλι δέχεται να χάσει κάποια χρήματα, όπως και να μην ανεβάσει την αξία του ενόψει της νέας σεζόν. Τα χρήματα και το μπάσκετ δεν είναι το no1 στην ζωή του Κέλι και αυτό φαίνεται.

Ο Άρης θα μπορούσε χωρίς πρόβλημα να καταγγείλει την συμπεριφορά του Αμερικάνου, αλλά δεν θα κερδίσει κάτι. Άλλωστε και ο ίδιος το ξέρει και δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Αυτό που γίνεται από πλευράς της ομάδας είναι να υπάρχει συνεχής επικοινωνία ώστε αν αυτό είναι δυνατό, ο Κέλι να επιστρέψει φέτος στην Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος άλλωστε επαναλαμβάνει ότι θέλει να φορέσει την φανέλα του Άρη.

Το σίγουρο είναι ότι αν μπορούσε να γίνει προσθήκη ξένου θα γινόταν, για να συμβεί αυτό όμως πρέπει να βρεθεί ένα ποσό κοντά στις 110.000 ευρώ, ώστε να αρθεί το μπαν του Μαρμπλ και να αποκτηθεί φορολογική ενημερώτητα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button