Ποδόσφαιρο

Ο Γκαρσία πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του για να γίνει ο Ματέο που ξέρουμε

Πολλά περισσότερα από αυτά που έχουμε δει έως τώρα μπορεί να δώσει ο Ματέο Γκαρσία στον Άρη, αλλά πρέπει να έχει καθαρό μυαλό για να το καταφέρει.

Από την στιγμή που επέστρεψε στον Άρη ο Ματέο Γκαρσία δεν είναι ο παίκτης που αγάπησε όλος ο κόσμος στο πρώτο πέρασμα του από την ομάδα.

Υπάρχουν στιγμές που δείχνει την ποιότητα του, είτε με μερικές ντρίπλες, είτε με κάθετες πάσες αλλά ακόμη και με τις βοήθειες που δίνει.

Συνολικά παρόλα αυτά δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Δείχνει και εκείνος πως κάποιες φορές «κολλάει». Θέλει δεδομένα να δώσει το κάτι παραπάνω με τον Άρη και πολλές φορές ίσως κάνει κάτι πιο σύνθετο προκειμένου να αποδείξει τι αξίζει.

Και απέναντι στον Ολυμπιακό φάνηκε ότι ήταν έξω από τα νερά του. Οι εμπνεύσεις του δεν του βγήκαν και δείχνει πως ακόμη του λείπει η αυτοπεποίθηση.

Θα πρέπει πλέον όσο αυτό είναι δυνατόν, να καθαρίσει το μυαλό του, χωρίς να σκέφτεται το αν έγινε λάθος στο προηγούμενο παιχνίδι ή την προηγούμενη ενέργεια και να κοιτάξει μόνο μπροστά, γιατί ο Άρης χρειάζεται τον καλό Ματέο.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button