Μπάσκετ

Ο Βασιλακόπουλος «δένει» Πιτίνο θέλει να κατέβει στις εκλογές!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα o Γιώργος Βασιλακόπουλος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Το πρωί στα γραφεία της ΕΟΚ υπήρξε συνάντηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου με προέδρους από Ενώσεις της Νότιας Ελλάδας.

Η κουβέντα είχε να κάνει κυρίως με οργανωτικά θέματα και σύντομα θα συνεχιστεί με Ενώσεις κι από άλλες περιοχές της χώρας.

 Ωστόσο, η είδηση που βγήκε είχε να κάνει με την τοποθέτηση του «ισχυρού άνδρα» του ελληνικού μπάσκετ σχετικά με τις επικείμενες εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εξέφρασε στους συνομιλητές του την πεποίθηση, ότι όχι μόνο θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του φθινοπώρου, αλλά ότι θα εκλεγεί και θα διατηρηθεί στον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ. 

Ο 80ετής παράγοντας υποστήριξε ότι η συμμετοχή του στις εκλογές θα προκύψει από την έκπτωση της ισχύος του αθλητικού νόμου που ψηφίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, μετά από προσφυγή που θα καταθέσει ο ίδιος στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα, έχει ρίξει εδώ και καιρό γέφυρες επικοινωνίας επικοινωνία με τον Ρικ Πιτίνο. Μάλιστα, οι συζητήσεις των δύο πλευρών, συνεχίζονται με τον εκπρόσωπο του 67χρονου τεχνικού στην Ελλάδα, Άγγελο Κοτταρίδη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button