Ο Α.Σ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (pics)

Σε μία όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα σε εστιατόριο της πόλης ο Ερασιτέχνης Άρης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Σε αυτό το event παραβρέθηκαν άνθρωποι από όλα τα τμήματα του συλλόγου, ακόμα και από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ, ενώ το φλουρί το κέρδισε το Δ.Σ. του Α.Σ. Άρης.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:
Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε μία «ζεστή» εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στο εστιατόριο «Εμπορικόν».
Το «παρών» έδωσαν το δ.σ. του Ερασιτέχνη, εκπρόσωποι όλων των τμημάτων, όπως και αντιπροσωπείες της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, Καλαθοσφαιριστών και Πετοσφαιριστών του ΑΡΗ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Κώστας Γιουτίκας, ο καρδιολόγος και Βουλευτής Θεσσαλονίκης, Διαμαντής Γκολιδάκης και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής, Χρήστος Γαλιλαίας.
Το φλουρί «έπεσε» στο διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, ενώ υπήρξαν και δέκα μεμονωμένοι νικητές, οι οποίοι πήραν δώρα από το Kritsimis Jewellery του σταθερού υποστηρικτή των τμημάτων του ΑΡΗ, Βαγγέλη Κριτσίμη.
Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, αφού ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία του στην κοπή της πίτας, τόνισε πόσο σημαντικό είναι να μείνει ο σύλλογος συσπειρωμένος και ενωμένος, στην προσπάθεια να έρθουν καλύτερες μέρες για τον ΑΡΗ.
