Ερασιτέχνης

Ο Α.Σ. Άρης διαθέτει το κολυμβητήριό του σε Δημοτικά Σχολεία της Θεσσαλονίκης

Να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Άρης οι μαθητές ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ήταν πάντα υπέρμαχος της άθλησης από μικρή ηλικία. Έτσι ώστε τα παιδιά να εισέλθουν από νωρίς στον χώρο του αθλητισμού και να μπουν σε σωστό δρόμο, εντός κι εκτός γηπέδων.

Έτσι, δε θα μπορούσε να είναι αρνητικός στο να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του οι μαθητές. Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο σύλλογος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, η οποία ανήκει στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, για τη διάθεση του κολυμβητηρίου του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Αλκμήνης), εν όψει της έναρξης του προγράμματος του μαθήματος Φυσικής Αγωγής με αντικείμενο την εκμάθηση κολύμβησης στους μαθητές της Γ’ και της Δ’ τάξης των Δημοτικών σχολείων.

Ο ΑΡΗΣ διαθέτει και φέτος τις εγκαταστάσεις του, στα πλαίσια της επιτυχημένης συνεργασίας των προηγούμενων ετών, ώστε να συμβάλλει στην προσπάθεια εκμάθησης των μυστικών της πισίνας από τους μαθητές.

Υπενθυμίζουμε ότι βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου και σύμφωνα με τις διαστάσεις τις πισίνας μας, ο μέγιστος αριθμός αθλουμένων ανά προπονητική ώρα, είναι 16 άτομα».

Τίμος Δεληγιαννίδης

Πρώτη… επαφή με την δημοσιογραφία το 2000 στο “Ράδιο ΣΠΟΡ 98,7” με περιγραφές αγώνων κυρίως του μπάσκετ του Άρη. Λίγους μήνες αργότερα από το 2001 μέχρι και το 2009 στην εφημερίδα ‘ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ’ και στο ραδιόφωνο “ΕΧΤΡΑ ΣΠΟΡΤ”. Από το 2009 ως και το 2012 στην εφημερίδα “ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ’ και στο ραδιόφωνο “ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ” ως ρεπόρτερ Άρη στην εφημερίδα και περιγραφές αγώνων της ομάδας. Στο ίδιο χρονικό διάστημα και στο Site των Αθλητικών Νέων. Από το 2012 ως το 2013 για δύο χρόνια στο ραδιόφωνο “LIBERO FM” ως ρεπόρτερ Άρη και περιγραφές αγώνων ποδοσφαίρου. Από το 2014 ως το 2017 αθλητικός συντάκτης στην εφημερίδα «ΑRENA PRESS” και το σάιτ “ARENA FM”. Από το 2017 ως 15 Νοεμβρίου του 2018 στην εφημερίδα “FAIR PLAY” και στο ραδιόφωνο “FAIR PLAY”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button