Ποδόσφαιρο

Ο… αναγεννημένος Σουάρεθ: Από την Ρεάλ ένα βήμα πριν σταματήσει, και πλέον ξανά στο προσκήνιο

Έναν παίκτη που η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, αλλά κατάφερε να επανέλθει θέλει να φέρει ο Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ντάνι Σουάρεθ είναι ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς του περασμένου πρωταθλήματος. Βοήθησε τον Αστέρα να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και προστέθηκε στην λίστα με τα «διαμάντια» που έφεραν οι Πελοποννήσιοι.

Πρόκειται για έναν αθλητή που είχε ξεκινήσει την καριέρα του με πολύ καλές προοπτικές, βρισκόμενος στην Ρεάλ Μαδρίτης και ακούγοντας τον Ζινεντίν Ζιντάν να λέει πως τον υπολογίζει.

Δυστυχώς όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Πέρασε έναν πολύ δύσκολο τραυματισμό στον αστράγαλο, με κάποιους να λένε ότι ίσως το πρόβλημα του θα έβαζε «τέλος» στην καριέρα του.

Πήγε στην Πομφεραντίνα όπου τα προβλήματα δεν τον άφησαν να κάνει ούτε συμμετοχή και σχεδόν συμπλήρωσε δύο χρόνια αποθεραπείας πριν… αναγεννηθεί.

Αγωνίστηκε στην Πολωνία και την Γκόρνικ όπου έδειξε ότι έχει αφήσει τα προβλήματα πίσω του. Σε δύο χρόνια έπαιξε σε 94 από τα 100 ματς της ομάδας του, χάνοντας μάλιστα μερικά λόγω καρτών.

Τέλος ως γνωστόν εδώ και μία διετία βρίσκεται στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας μία σταθερά καλή εικόνα η οποία τον έβαλε -μεταξύ άλλων- στο στόχαστρο του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button