Ποδόσφαιρο

Ο Ίμπε είχε κινηθεί για να πάρει λεφτά μέχρι και από τον Α.Σ. Άρη!

Να πάρει χρήματα από τον ερασιτέχνη έχει προσπαθήσει στο παρελθόν ο Τζον Ίμπε.

Ο Νιγηριανός είχε κυνηγήσει τον Άρη όπου μπορούσε, κάτι που στο τέλος μάλιστα του γύρισε… μπούμπερανγκ. Όταν ο Άρης υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική και δεν μπόρεσε να πάρει τα χρήματα του, κινήθηκε νομικά κατά του Α.Σ. Άρης!

Ήθελε ουσιαστικά να μεταφερθούν τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ Άρης στον… ερασιτέχνη ώστε να πληρωθεί. Ακόμη και η FIFA πάντως δεν δέχθηκε το συγκεκριμένο αίτημα.

Η ιστορία πάντως είχε και συνέχεια. Στην πρόσφατη κίνηση του Νιγηριανού κατά του Άρη η υπόθεση απορρίφθηκε χωρίς να εξεταστεί, καθώς έχασε μία συγκεκριμένη προθεσμία. Πρόκειται για μία διετία που πέρασε από την στιγμή που ιδρύθηκε η νέα εταιρία.

Ο ίδιος και η πλευρά του δήλωσε ότι δεν παρακολουθούσε τις εξελίξεις στον Άρη και δεν θα μπορούσε να γνωρίζει για την νέα ΠΑΕ, αλλά οι συνεχείς νομικές κινήσεις μέχρι και την Γ’ Εθνική έδειχναν στο CAS ότι ο Ίμπε γνώριζε πολύ καλά τις εξελίξεις στους κιτρινόμαυρους.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button