ΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Ο Ίλον Μασκ κινείται δικαστικά για να εισπράξει χρήματα από τον Άρη!

Ίσως θεωρήθηκε ότι με την υπόθεση του Διγενή Λακκώματος είδαμε ότι πιο περίεργο μπορεί να συμβεί, αλλά τελικά αυτό δεν ισχύει!

Πλέον βλέπουμε ότι μπορούν να συμβούν κυριολεκτικά… τα πάντα. Όπως γίνεται γνωστό, τεράστια ποσά από την ομάδα των κιτρινόμαυρων αξιώνει ο γνωστός σε όλους επιχειρηματίας Ίλον Μασκ. Ο 49χρονος επιχειρηματίας έχει δώσει δισεκατομμύρια ευρώ για ένα πρότζεκτ που έχει να κάνει με την κατοίκηση του πλανήτη Άρη.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που αποκάλυψε ο γνωστός ποινικολόγος κ.Παναγόπουλος η συνωνυμία του πλανήτη και της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας σύμφωνα με το Ελληνικό δίκαιο δίνει την εντύπωση ότι τα χρήματα του «Πρότζεκτ Άρης» έχουν μπει ως ταμειακή διευκόλυνση στους κιτρινόμαυρους.

Έτσι ο Ίλον Μασκ δικαστικά θα διεκδικήσει 6,7 δισεκατομμύρια ευρώ από την νέα ΠΑΕ Άρης, μαζί με το Κλεάνθης Βικελίδης, μία αναμνηστική φανέλα του Όλε Σκόμποε και ένα δώρο επιλογής του από την μπουτίκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρότζεκτ αυτά ξεκίνησαν το 2002, όταν τότε υπήρχε η παλιά ΠΑΕ Άρης. Το Ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ είχε ενημερώσει την ΕΠΟ για κλήση της νέας ΠΑΕ με την οποία μπορούσε να διαχωρίσει την θέση της από την παλιά εταιρία.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με την ΕΠΟ το έγγραφο αυτό κλάπηκε από εξωγήινους και για αυτό δεν δόθηκε ποτέ στους κιτρινόμαυρους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button