Ερασιτέχνης

“Ο Άρης χρειάζεται λιγότερους στρατηγούς και περισσότερους στρατιώτες”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Ο Εραστιέχνης έχει φωνή” φιλοξενήθηκε ο προπονητής του εφηβικού τμήματος του μπάσκετ, κ.Δημήτρης Μπουσβάρος

Αναλυτικά όσα είπε στην Ελένη Γρηγοράκη:

Για το “τιμ” των ακαδημιών”

Στο εφηβικό είμαι εγώ με τον Γιώργο τον Κατσικάρη, στο παιδικό είναι  Μιχάλης ο Τσάικος και ο Παναγιώτης ο Τζιβάνης, στην ακαδημία υπάρχει ένα τιμ προπονητών, είναι ο Άκης ο Εμμανουήλ στο μίνι, γραμματειακή υποστήριξη είναι η Ελεάνα η Μανουσαρίδου, και φέτος ασχολείται σαν έφορος ο Γιώργος ο Παουλεάνου.

Για την προσέλευση των ακαδημιών:

Φέτος η προσέλευση των ακαδημιών αυξήθηκε αρκετά, υπάρχει πρόβλημα με την χωρητικότητα των γηπέδων, νομίζω ότι ο Α.Σ. πρέπει να δει αυτό το θέμα και να μας δώσει περισσότερες ώρες κάτω από την θύρα 3.

Αυτό ξεκίνησε από μια κακή συνεννόηση που έγινε πέρυσι, πρέπει όμως να βρεθεί μια λύση για αυτό.

Θεωρώ ότι με συνεννόηση μπορεί να βρεθεί μια λύση

Μην ξεχνάμε ότι και φέτος υπήρχαν τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων και αυτό μας δυσκόλεψε πάρα πολύ όσον αφορά τις ώρες των ακαδημιών.

Για το τι πρέπει να συμβεί στον Άρη:

Ο Άρης επειδή είναι ένα μεγάλο σωματείο εγείρει τις ματαιοδοξίες των ανθρώπων, χρειάζεται να μην υπάρχει ματαιοδοξία, το κεφάλι να είναι χαμηλά, να γίνει δουλειά και πολλά καλά πράγματα μπορούν να συμβούν

Διάβασα αυτά που είπε ο κ.Τζεβελέκης για στρατιώτες, ο Άρης λοιπόν χρειάζεται λιγότερους στρατηγούς και περισσότερους στρατιώτες.

Για τα παιδιά των ακαδημιών του Άρη:

Ενώ μετά από ένα Ευρωπαικό παιχνίδι κάναμε προπονήσεις είδαν κάποιοι Γάλλοι ότι έχουμε ένα παιδί πολύ ψηλό, τον Στράτο τον Βουλγαρόπουλο που ήταν ένα από το 40 παιδιά που επιλέχθηκαν για το  camp του NBA.

Έχουμε τον Βαλάντη τον Κουρτίδη χρόνια με τις Εθνικές ομάδες, τον Γιάννη τον Σιδηροηλία που είναι παιδί από τις πολύ μικρές ομάδες του Άρη.

Έχουμε τον Κώστα τον Βλάσιο που τον αποκτήσαμε φέτος, από τον Προμηθέα όπου μας στέρησε και ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Έχουμε τον Γρηγόρη τον Κάτο από τους Ίκαρους Σερρών, τον Φώτη τον Γουναρόπουλο και τον Δημήτρη τον Κογκαλίδη που είναι από τις ακαδημίες, τον Γιώργο τον Κωτρότσιο που αποκτήσαμε από την ΧΑΝΘ, έχουμε τον Λάμπρο τον Φρύδα που αποκτήσαμε από τα Τρίκαλα, έχουμε τον Γιώργο τον Δεληκάρη και τον Ηλία τον Διαλεσιώτη που είχαμε πάρει πριν δυο χρόνια από τα Τρίκαλα.

Συμπληρώνουν και τα παιδιά του παιδικού, είναι μια ομάδα που έχουμε δώσει πολύ φροντίδα και αγάπη.

Για τους παίκτες που βρίσκονται στην ανδρική ομάδα:

Και στην ανδρική ομάδα φέτος είναι ο Παναγιώτης Καλαιτζάκης, είναι ο Κώστας ο Λαζάρου, είναι ο Δημήτρης ο Φλιώνης που είναι “τοτέμ” για τις ακαδημίες, είναι ένα καλό παιδί, ένας εξαίρετος αθλητής και επιστήμονας.

Για το πως γνώρισε τον Δημήτρη Φλιώνη:

Την πρώτη χρονιά που είχα αναλάβει είχαμε μια προπόνηση στην θύρα 3, ήταν κλειστές οι πόρτες, κλειστά όλα, και βλέπω έναν με κουκούλα και φακό να διαβάζει.

Και μιλάμε για έναν παίκτη Εθνικών ομάδων.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button