Μπάσκετ

Ο Άρης τρέχει (και) για το BCL: Δουλειά για να «τελειώσει» τους διακανονισμούς και να αποφασίσει για Ευρώπη

Κόντρα σε όσα… φαντάζεται ο πρόεδρος της ΕΟΚ, κ.Λιόλιος ο Άρης έχει ακόμη την ευκαιρία να παίξει στο Basketball Champions League, αλλά για να το κάνει αυτό θα πρέπει να κλείσει άμεσα τα ανοιχτά μέτωπα.

Ο Άρης αυτές τις μέρες εντείνει τις επαφές του στην αναζήτηση λύσεων, προκειμένου να μη χρειαστεί να φτάσει μέχρι την τελευταία στιγμή και τη διορία της 31ης Ιουνίου. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να τελειώσουν άμεσα με τους διακανονισμούς ώστε να ασχοληθούν με τα επόμενα θέματα.

Μάλιστα η ΚΑΕ θέλει άμεσα να ασχοληθεί με το θέμα του Γιάννη Καστρίτη, φιλοδοξώντας να κρατήσει τον Έλληνα κόουτς στον πάγκο του και για τον επόμενη χρονιά.

Μέσα σε όλα, ο Άρης «τρέχει» και για το Basketball Champions League. Με το να «τελειώσει» άμεσα το θέμα της αδειοδότησης, οι κιτρινόμαυροι θα έχουν την ευκαιρία να αποφασίσουν για το αν θα επιστρέψουν άμεσα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ακόμη και αν υπάρχουν σοβαρές επιφυλάξεις και ρίσκα για μία Ευρωπαϊκή πορεία, ο Άρης θέλει ο ίδιος να πάρει την απόφαση, χωρίς να αφήσει τους… Λιόλιους να αποφασίζουν για τον ίδιο εν αγνοία του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button