Ποδόσφαιρο

«Ο Άρης τους ενοχλεί γιατί θεωρούσαν… τσιφλίκι τους το πρωτάθλημα! Είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ…»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης Παντελής Ζουμπούλης μίλησε στο Yellow.gr για το θέμα των σοκαριστικών καταγγελιών του Θόδωρου Καρυπίδη.

Ο υΠαντελής Ζουμπούλης μίλησε στο Yellow.gr για το θέμα των σοκαριστικών καταγγελιών του Θόδωρου Καρυπίδη ενώ έκανε κια αποκαλύψεις.

Όπως τόνισε αρχικά: “Είναι γεγονός ότι ο Καρυπίδης δέχεται προειδοποιήσεις εδώ και ένα μήνα περίπου. Όλα ξεκίνησαν πριν από το παιχνίδι με την Λάρισα στις 29 Ιανουαρίου, όταν ωμά του είπαν ‘θα σου αλλάξουμε το διαιτητή’, όπως και έγινε με την αλλαγή Κουτσιαύτη-Κουμπαράκη. Πριν από κάθε ματς δέχεται τέτοιου είδους απειλές και προειδοποιήσεις με αποκορύφωμα το τελευταίο μήνυμα για τις σφαίρες. Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον ο Άρης ενοχλεί και ειδικά κάποια μέσα ενημέρωσης που συνδέονται άμεσα με ομάδα. Είναι επίσης πολύ ξεκάθαρο ότι είναι ενοχλημένοι γιατί ο Άρης επέστρεψε δυναμικά, όπως φάνηκε μέσα από την πορεία των δυο προηγούμενων χρόνων και με αποκορύφωμα τη φετινή πορεία που βρίσκει την ομάδα στην κορυφή από το ξεκίνημα της σεζόν!”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί: “Το σίγουρο είναι πως θεωρούσαν το πρωτάθλημα και τις θέσεις της κορυφής τσιφλίκι τους και αυτό ενοχλεί πλέον. Με κάθε τρόπο θέλουν να χτυπήσουν τον Άρη και ειδικά με χτυπήματα κάτω από τη… ζώνη, για να πλήξουν τον Καρυπίδη και τον σύλλογο. Στόχος  είναι ο Άρης, όχι ο Καρυπίδης. Πρέπει να αναφέρω ότι για τις απειλές στον ίδιο και την οικογένεια του, ο Καρυπίδης κατέθεσε στο τμήμα εκβιαστών. Η ώρα της δικαιοσύνης έφτασε, πήρε τον δρόμο το θέμα του”.

Για την προέλευση των μηνυμάτων είπε: “Τα μηνύματα στέλνονται από… Πακιστανούς, όπως έδειξε η έρευνα που έγινε, πρόκειται για τις γνωστές μεθόδους εκφοβισμού. Όλα αυτά όχι μόνο δεν λυγίζουν τον Άρη και τον Καρυπίδη, αλλά μας πεισμώνουν ακόμη περισσότερο και συσπειρώνουν την οικογένεια του συλλόγου”.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τα εξής: “Σχετικά με τα ύποπτα δημοσιεύματα που αφορούν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Καρυπίδη, οι εταιρίες της οικογένειας Καρυπίδη, συμμετέχουν καθημερινά σε δεκάδες δημόσιους διαγωνισμούς, άλλες γίνονται δεκτές, άλλες όχι, όπως συμβαίνει στους νόμους της αφοράς και των επιχειρήσεων. Όλες οι διαδικασίες είναι αξιοκρατικές, με κοινώς αποδεκτά κριτήρια και κάτω από απόλυτη διαφάνεια, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό, παρά την προσπάθεια να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Μάλιστα έχουμε πληροφορίες ότι στο επόμενο διάστημα τα ίδια μέσα θα επιχειρήσουν να εμπλέξουν εκ νέου τον Καρυπίδη, σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να ξέρουν ότι είμαστε ενήμεροι και τους προειδοποιούμε ότι έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Στο τέλος θα πέσουν στον λάκκο που οι ίδιοι σκάβουν. Αυτό είναι βέβαιο!”.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button