ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Ο Άρης πρέπει να ξεκινήσει το «παιδομάζωμα» και να μεγαλώσει τις ακαδημίες του

Ο Άρης πρέπει να φτιάξει το δικό του δίκτυο ακαδημιών και πρέπει να ξεκινήσει να το χτίζει από φέτος. Να αρχίσει το παιδομάζωμα από τη Βόρειο Ελλάδα και να κατηφορίσει μέχρι την Κρήτη. Μόνο έτσι θα βγάλει ποδοσφαιριστή από τα σπλάχνα του και μόνο έτσι θα γίνει πιο δυνατός στο κομμάτι των τμημάτων υποδομής.

Η διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη και των συνεργατών του θα πρέπει να ρίξει μεγάλο βάρος στην προσπάθεια για την ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων, τα οποία στο μέλλον θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα και θα λάμψουν στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα. Στα ποδοσφαιρικά εργαστήρια της ΠΑΕ αλλά και του Ερασιτέχνη θα πρέπει να έρθουν και άλλα παιδιά.

Άλλωστε, οι ακαδημίες σε μια ομάδα είναι το Α και το Ω. Δεν μπορεί ομάδες όπως ο ΟΦΗ, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης να έχουν συνεργασίες με ομάδες ανά την Ελλάδα και να μην έχει ο Άρης. Είναι απαράδεκτο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουν άμεσα οι άνθρωποι του συλλόγου. Ήδη έχει χαθεί πολύς και πολύτιμος χρόνος. Ας μην χαθεί άλλος.

Ο Άρης έχει ανθρώπους που τον αγαπάνε και μπορούν να προσφέρουν σε όποιο πόστο κι αν τους ζητηθεί. Κατά καιρούς έχουν βγει στον “αέρα” του Yellow Radio 101,7 προπονητές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου δίνοντας πως η επόμενη μέρα για να μεγαλώσει ο Άρης είναι να έρθουν παιδιά στους κίτρινους. Ήδη ο Ερασιτέχνης έκανε κάλεσμα για δοκιμαστικά σε παιδιά από το 2007 και μετά με σκοπό την ένταξή τους στην ομάδα. Ευχή όλων είναι να έρθουν όσα περισσότερα παιδιά γίνεται, να αγαπήσουν τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, αλλά και τον Άρη.

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Σχετικά άρθρα

Ένα σχόλιο

  1. Στα ταλέντα δεν κάνεις κάλεσμα,πας εσύ τα ανακαλύπτεις και τα φέρνεις στο σύλλογο.Δυστυχώς και σε αυτόν τον τομέα η ομάδα είναι σε αδράνεια.Εύστοχο το άρθρο σας,μιλάει για τα αυτονόητα που δυστυχώς στον Άρη δεν υπάρχει καμία προσπάθεια κάποιος να τα υλοποιήσει.

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button