Μπάσκετ

Ο Άρης που θέλουμε! Με καυτούς Φιτζπάτρικ και Μπράουν κέρδισε τον Ήφαιστο

Μία μεγάλη ανάσα πήραν οι κιτρινόμαυροι κερδίζοντας τον Ήφαιστο με σκορ 88-74

Κυρίαρχος από την αρχή

Κυρίαρχοι από το ξεκίνημα εμφανίστηκαν οι κιτρινόμαυροι, που μετά από το 0-2 του Έβανς απάντησαν άμεσα με ένα δικό τους 6-0 και έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους.

Ο Άρης δεν άργησε να αποκτήσει και διψήφιο προβάδισμα (17-7 με καλάθι του Μποχωρίδη) ενώ έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με 24-11 χάρη σε 2/3 βολές του Μπράουν.

Χωρίς λεπτό χαλάρωσης, double score στο ημίχρονο

Με την ίδια συνταγή συνέχισε ο Άρης και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν να είναι εξαιρετικοί αμυντικά και να είναι εύστοχοι στην επίθεση αυξάνοντας την διαφορά από τον αντίπαλο.

Στα μισά της περιόδου η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη έφτασε στο +20 καθώς ο Σλαφτσάκης έκανε το 36-16 ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με double score, καθώς με καλάθι του Φλιώνη οι γηπεδούχοι “έκλεισαν” το πρώτο μέρος με 42-21.

Κιδνύνεψε ο Άρης, είχε την απάντηση ο Φιτζπάτρικ

Ο Ήφαιστος προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση του στην τρίτη περίοδο. Κατάφερε μάλιστα να μειώσει δύο φορές στους εννέα πόντους ΜΕ 55-46 ΚΑΙ 58-49, αλλά και τις δύο φορές ο Φιτζπάτρικ απένατησε με τρίποντο χωρίς να αφήσει τους νησιώτες να μειώσουν περισσότερο.

Μάλιστα στην τελευταία επίθεση του Άρη στο δεκάλεπτο πήρε πολύ σημαντικό επιθετικό ριμπάουντ το οποίο οδήγησε σε καλάθι του Μπράουν.

Βρήκε τις λύσεις, πήρε την νίκη αλλά και μεγάλη ανάσα

Μπορεί ο Ήφαιστος να προσπάθησε να μειώσει παραπάνω στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι δέκα πόντοι του Φιτζπάτρικ και οι οκτώ του Μποχωρίδη έδειξαν ότι ο Άρης σήμερα δεν είχε… τάσεις αυτοχειρίας, παίρνοντας την νίκη με σκορ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button