Ποδόσφαιρο

Ο Άρης, οι μνηστήρες του Ρόντρι και η επιθυμία της Γρανάδα για τον παίχτη

Νέο Ισπανικό δημοσίευμα μιλάει για το ενδιαφέρον του Άρη για τον Ρόντρι κάνοντας, παράλληλα, αναφορά στην επιθυμία της Γρανάδα για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Χθεσινό δημοσίευμα από την Ισπανία ανέφερε πως ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Ρόντρι που αγωνίζεται στη Γρανάδα. Ως ενδιαφερόμενοι παρουσιάζονταν επίσης οι Λας Πάλμας, Ουέσκα και Τενερίφη.

Σήμερα, η ιστοσελίδα grada3 κάνει μια εκτενής αναφορά στον Ρόντρι και στις επιλογές του όσον αφορά το μέλλον του.

Αρχικά, αναφέρεται πως ο Ρόντρι γνωρίζει πως φέτος θα πρέπει να αγωνιστεί μακριά από τη Γρανάδα. Μνηστήρες του είναι μεταξύ άλλων ο Άρης αλλά οι επιλογές του ποδοσφαιριστή είναι πολλές καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το εσωτερικό.

Ο Ρόντρι έχει μόνο ένα χρόνο υπόλοιπο στο συμβόλαιο του και το πιο πιθανό σενάριο για αυτόν είναι να “σπάσει” πρόωρα το συμβόλαιο του και να αποχωρήσει φέτος. Με τα δεδομένα αυτά, ο Ρόντρι θα πει αντίο στη Γρανάδα και θα φύγει ως ελεύθερος.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, επιθυμία της Γρανάδα είναι ο παίχτης να παραμείνει στην ομάδα. Αν και το πρώτο σενάριο φαντάζει πιο πιθανό, το δεύτερο ενδεχόμενο είναι ο Ρόντρι να ανανεώσει το συμβόλαιο του και να φύγει δανεικός για τη σεζόν. Αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι η Γρανάδα δεν θέλει να αποχωριστεί οριστικά τον ποδοσφαιριστή και θα μπορούσε να μπει σε συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου αν και εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί με προυπόθεση ότι θα περάσει τη σεζόν ως δανεικός αλλού.

Τέλος, σημειώνεται πως οι επόμενες μέρες μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του Ρόντρι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button