Μπάσκετ

Ο Άρης Αμφίκλειας, η συνεργασία με την ΚΑΕ και ο Βαγγέλης Βουρτζούμης

Ο πρόεδρος του Άρη Αμφίκλειας, Φαίδων Μώρος φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Ιάσονα Μίσχο:

Για τον Βαγγέλη Βουρτζούμη είπε:

Είναι κάτι πολύ σημαντικό και για εμάς, για τα νέα παιδιά γιατί κατά κύριο λόγω εμείς έχουμε νέα παιδιά στην ομάδα και επομένως όταν τους λέμε για τον Βαγγέλη Βουρτζούμη γιατί δεν ξέρουν ποιος ήταν επειδή ακόμα δεν είχαν γεννηθεί. Σκεφτείτε όταν είχα πάρει το τελευταίο κύπελλο με το Μαρούσι το πλέι μέικερ της ομάδας μας ήταν εννιά χρονών αλλά με το ίντερνετ και αυτά καταλαβαίνουν ποιος είναι ο Βαγγέλης Βουρτζούμης και πόσο σημαντικό είναι που θα έρθει να μας βοηθήσει φέτος και αγωνιστικά. Είναι σαν έφηβος άμα τον είδατε στο τελευταίο παιχνίδι για τους βετεράνους του Άρη είναι πραγματικά καυτός.

Για το πως πείστηκε να επιστρέψει είπε:

Ήταν και αυτός σε όλη την προσπάθεια που κάνουμε αυτά τα χρόνια, είναι κοντά στα παιδιά. Εδώ και δύο χρόνια έχει ξεκινήσει και αυτός μία προσπάθεια στην Αθήνα με έναν σύλλογο και έχει μαζέψει πάρα πολλά παιδάκια. Ήθελε και αυτός, του έλεγα και εγώ να έρθει πάλι στον Άρη και κάπως έτσι ήρθε.

Για τις πρώτες αντιδράσεις της ομάδας είπε:

Είχε μεγάλη απήχηση σε όλα τα μπασκετικά και αθλητικά sites. Πολύς κόσμος μας πήρε τηλέφωνο και για την ΕΣΚΑΣΕ είναι πολύ τιμητικό που μου είπαν οι άνθρωποι της, να συμμετέχει στο πρωτάθλημα μας.

Για το πως βλέπει ο κ. Βουρτζούμης την προσπάθεια είπε:

Δεν το συζητάμε. Δουλεύουμε πάρα πολύ σε όλους τους τομείς και με τα παιδάκια που είναι πολύ σημαντικό. Το βλέπει και αυτός σε μία μικρή περιοχή σαν την δικιά μας να χτυπά τόσο δυνατά το μπάσκετ και να δίνουμε κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν και να τα γλιτώσουμε και από άλλα πράγματα γιατί κατά κύριο λόγο αυτό είναι αθλητισμός. Επίσης, για μερικά από αυτά μπορεί στο μυαλό τους να υπάρχει ο πρωταθλητισμός. Υπάρχουν παιδιά και ταλέντα και προσπαθούσε και με την ΚΑΕ Άρης να προωθήσουμε κάποια παιδιά της ομάδας μας.

Για την διαμονή τους στη Θεσσαλονίκη είπε:

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την ΚΑΕ για την φιλοξενία αυτές τις δύο ημέρες. Είχαμε δύο αθλητές του 2004 και έναν του 2001 που συμμετείχαν στις προπονήσεις σε υψηλό επίπεδο. Πήραν σίγουρα εμπειρίες και είναι κερδισμένοι από αυτό.

Για το πλαίσιο συνεργασίας με την ΠΑΕ είπε:

Με τον κ. Μπουσβάρο που μιλάμε πάντα υπάρχει ανοιχτή η πόρτα. Εμείς θέλουμε να φέρνουμε παιδιά να αποκτάν εμπειρίες και σίγουρα αν υπάρχει κάποιο παιδί που μπορεί να εξελιχθεί γιατί όχι να μην έχει ο Άρης τον πρώτο λόγο και τον πάρει μία ομάδα.

Για το αν έχει μιλήσει με τον κ. Γουλιέλμο είπε:

Όχι, δεν έχουμε μιλήσει. Απλώς σας είχα πει τότε στο παιχνίδι με τους βετεράνους είχαμε δώσει μία χειραψία. Δεν τον έχω γνωρίσει παραπάνω.

Για τις ακαδημίες είπε:

Είχαμε πέρυσι 100 παιδάκια στις ακαδημίες και ευελπιστούμε με τα πρώτα μηνύματα που έχουμε να ξεπεράσουμε τα 120-130 παιδιά. Μιλάω για ακαδημίες από 5 χρονών μέχρι 16.

Για το αν θα γίνουν Αρειανάκια δεν το ξέρω. Είμαστε μακριά από την Αθήνα υπάρχει δυσκολία αλλά εμείς την προσπάθεια την κάνουμε, στα ζντο φωνάζουμε Άρης. Αν δώσει και το εύνασμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης να επανέλθει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών θα είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει αυτό.

Για τον ποδοσφαιρικό και μπασκετικό Άρη είπε:

Στον ποδοσφαιρικό βλέπω ότι γίνονται καλές κινήσεις, δεν είναι τόσο το αντικείμενο μου. Στον μπασκετικό Άρη δεν έχουμε και πολλές επιλογές. Σίγουρα αυτός ο παίκτης του Πανιωνίου είναι πάρα πολύ καλός, το ότι κρατήσαμε τον Φλιώνη είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το κυριότερο είναι η ομάδα να είναι οικονομικά σωστή και να φύγει από την λαίλαπα που άφησε η προηγούμενη διοίκηση.

Για τον Άρη Αμφίκλειας είπε:

Εμείς είμαστε ένας σύλλογος που ξεκινήσαμε το 2016 πρώτη χρονιά και κατεβήκαμε στο Γ τοπικό, ανεβήκαμε κατευθείαν Β μετά Α και πέρυσι παραμείναμε στην Α και φέτος αγωνιζόμαστε για 2η φορά. Τέσσερα χρόνια κατεβαίνουμε σε πρωταθλήματα.

Σαν βασικό στόχο έχουμε τις ακαδημίες θέλω να κάνουμε όσο περισσότερα πράγματα μπορούμε γι’αυτά και από εκεί και πέρα χρειάζεται περισσότερη βοήθεια για να μπορέσει η ομάδα να ανέβει σε πιο εθνικές κατηγορίες. Μέχρι Α τοπικό μπορούμε να κρατιόμαστε και εμείς κάπως αλλά από εκεί και πέρα αρχίζουν μεγάλα ταξίδια και μεγάλες αποστάσεις.

Για το αν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο είπε:

Ξεκινάμε κάνουμε κάποια προπονητικά camp αυτή την περίοδο και από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι κατά νου αλλά σίγουρα και του χρόνου θα κάνουμε πράγματα.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button