Ποδόσφαιρο

Ο Άρης έχει τις στιγμές, ψάχνει την διάρκεια

Ο Άρης μπορεί να μην κάνει όλα τα πράγματα σωστά, αλλά είναι στην κορυφή. Έχει παίκτες με ποιότητα που κάνουν την μια στιγμή «γκολ» και περιμένει να ανεβάσει τον ρυθμό του σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Απέναντι στον Βόλο οι κιτρινόμαυροι πήραν μια ακόμη νίκη. Με γκολ του Μπρούνο Γκάμα κατάφεραν να προσθέσουν τρεις βαθμούς στην συγκομιδή τους ακόμη και αν δεν ήταν τόσο καλοί όσο θα έπρεπε.

Μέχρι τώρα ο Άρης έχει την ουσία. Έχει τους παίκτες που με μια επαφή μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Αυτό είναι το ευτύχημα του φετινού Άρη. Ότι έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά σε μια «στιγμή»/

Είτε αυτός είναι ο Γκάμα με το γκολ του, είτε είναι ο Ματίγια με το φάουλ του, είτε αργότερα ο Γκαρσία που γνωρίζουμε ότι από το… πουθενά μπορεί να δώσει τους βαθμούς στην ομάδα.

Αυτές οι στιγμές είναι που δίνουν ανάσα στον Άρη και στην κακή του μέρα, που του δίνουν την ευκαιρία να μένει… ήρεμος ακόμη και όταν δεν πιάνει την απαραίτητη απόδοση. Να κάνει τις επαγγελματικές νίκες που τόσο πολύ έλλειπαν τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτές τις στιγμές όμως πρέπει να τις εκμεταλλευτεί. Για κάθε νίκη με μέτρια εμφάνιση να δουλεύει ώστε να έρθει καλύτερη εικόνα, γιατί αν συνεχίσεις να παίζεις με την φωτιά κάποια στιγμή θα καείς.

Το ζητούμενο αυτήν την στιγμή είναι ο Άρης να αποκτήσει διάρκεια. Να μπορέσει να εμφανίζεται καλύτερος για ακόμη μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Έτσι ώστε όταν δεν θα έρθει η μια «στιγμή» μαγείας του Γκάμα να μπορεί να βρει το γκολ με άλλον τρόπο.

Όσο η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή αυτό μπορεί να γίνει με πολύ διάθεση και χωρίς πίεση. Πάνω σε αυτό πάντως μπορούμε να σκεφτούμε: Αν ο Άρης των μέτριων εμφανίσεων έχει 13 βαθμούς σε πέντε αγώνες, τι μπορεί να καταφέρει εφόσον πιάσει την απόδοση που θέλει;

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio 92,8'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button