Ποδόσφαιρο

Ο Άρης έχει να κερδίσει με παίκτη παραπάνω από το 2012! Αυτές τις φορές χάθηκε η ευκαιρία

Στα… περίεργα που συμβαίνουν στον Άρη συγκαταλέγεται και το ότι η ομάδα δεν κερδίζει με παίκτη παραπάνω!

Ο Άρης απέναντι στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, παρά το αριθμητικό του πλεονέκτημα. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κιτρινόμαυροι δεν εκμεταλλεύονται τα αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Μάλιστα πρέπει να γυρίσουμε πίσω στο 2012 για να κερδίσει η ομάδα όταν ο αντίπαλος παίζει με παίκτη λιγότερο!

Πέρυσι η ομάδα έπαιξε για 45 λεπτά με παίκτη παραπάνω απέναντι στον Πανιώνιο εκτός έδρας με το σκορ στο 0-0, αλλά ο Άρης έφυγε απλά με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Στο προπέρσινο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ο Κίτσιου αποβλήθηκε στο 59′ με το σκορ στο 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Το 2017 στο κύπελλο απέναντι στον ΠΑΣ, ο Καρανίκας αποβλήθηκε στο 39′ όταν το σκορ ήταν στο 0-0, με τον Άρη όμως να μένει στο 1-1 και να αποκλείεται από την συνέχεια της διοργάνωσης.

To 2014 o Άρης έπαιξε στην Τρίπολη, με τον Καράσκο να αποβάλλεται, αλλά τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα ο Κάτσε αποβλήθηκε στο Άρης-ΠΑΟΚ με το σκορ στο 1-1 στο 45′, χωρίς να αλλάζει κάτι.

Την ίδια σεζόν ο Άρης είχε από ένα εικοσάλεπτο με παίκτη παραπάνω απέναντι σε Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό, με το 0-2 και το 1-1 αντίστοιχα να μην αλλάζει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Νωρίτερα ο Κωνσταντινίδης είχε κάνει πέναλτι στο Άρης-ΠΑΟΚ, με τον Αγκάνθο να κάνει το 2-2 και την ομάδα να έχει είκοσι λεπτά με παίκτη παραπάνω, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι.

Φτάνουμε στο τελευταίο τέτοιου είδους παιχνίδι, όταν ο Άρης ήταν μπροστά με 1-0 επί του Ατρομήτου, αλλά παρά την αποβολή του Ταυλαρίδη στο 44′ το ματς έληξε με 1-1.

Το αρνητικό σερί αυτό σταματάει στο Άρης-Βέροια, 5/11/2012. Τότε η Βέροια είχε προηγηθεί με 0-1, με τον Μπαργκάν να αποβάλλεται στο 44′ και τον Σνάουτσνερ στο 61′ και τον Άρη να ανατρέπει το ματς με σκόρερ Αγκάνθο και Γκέσιο.

Ποιο είναι όμως το εντυπωσιακό κομμάτι. Την στιγμή που ο Άρης δεν κέρδιζε με παίκτη παραπάνω, έχει πάρει τρεις νίκες με παίκτη λιγότερο! Μάλιστα αν λάβει κανένας υπόψιν και το φετινό Ατρόμητος-Άρης βλέπουμε το εξής παράλογο: Η ομάδα κερδίζει πιο εύκολα με παίκτη λιγότερο παρά με παίκτη παραπάνω!

Υ/Γ Υπάρχει το Άρης-Καλλιθέα 2-1 ενδιάμεσα. Ο Άρης κέρδισε ενώ το σκορ ήταν 1-1 την ώρα της αποβολής, αλλά δεν ήταν σκορ πρόκρισης καθώς οι κιτρινόμαυροι έψαχναν τρία γκολ τουλάχιστον, οπότε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button