Ποδόσφαιρο

Ουάρντα: «Τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά, δύσκολο το ματς κόντρα στον Άρη»

Για το αυριανό ντέρμπι κόντρα στον Άρη στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ μίλησε ο Αμρ Ουάρντα δηλώνοντας πως και ο ίδιος πιστεύει πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στην κάμερα της Nova:

Για το που αποδίδει την αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Είμαστε πιο συμπαγείς, πιο σταθεροί, είμαστε καλά στο τακτικό κομμάτι, παλεύουμε ο ένας για τον άλλον και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για τη δική του παρουσία στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «Είμαι παίκτης της ομάδας και όταν μπαίνω στο γήπεδο, δίνω τα πάντα για την ομάδα. Έτσι έκανα και στο ΟΑΚΑ. Έκανα την ασίστ, είχα την πάσα για το κερδισμένο πέναλτι, έδωσα τα πάντα, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ, εμένα με βοήθησε η ομάδα για να καταφέρω και γω να δώσω τα πάντα σε αυτήν».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Ναι, ναι φυσικά. Είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω πως είμαι στην οικογένειά μου και όταν γυρίζεις σε αυτήν είναι πάντα όμορφο».

Για το παιχνίδι με τον Άρη κι αν κρίνει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία: «Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θεωρώ πως αύριο μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και να τελειώσουμε με την δεύτερη θέση».

Για το πως περιμένει τον αγώνα: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Είπα τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε σε καλό μομέντουμ, έχουμε πολύ ποιότητα και είμαστε σε καλή κατάσταση και θεωρώ θα πάρουμε την νίκη».

Για το αν στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει τον τελικό με τον Ολυμπιακό: «Η ομάδα, το σταφ, ο κόσμος περιμένουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι λογικό να το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας, όμως αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι, όπως και στα επόμενα δύο που απομένουν. Μόλις τελειώσουν αυτά θα έχουμε χρόνο να συγκεντρωθούμε στον τελικό».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button