Ποδόσφαιρο

Οριστική συμφωνία με Πάκο Ερερα

Θόδωρος Καρυπιδης και Πάκο Ερερα έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο ενός έτους με προοπτική ανανέωσης.

Οι δύο άνδρες μετά από πολύωρη σύσκεψη κατέληξαν σε οριστική συμφωνία και έτσι ο Ισπανός τεχνικός αναλαμβάνει και τυπικά την τεχνική ηγεσία του Άρη, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους με προοπτική ανανέωσης. Ο 64χρονος προπονητής θα μεταβεί στην πατρίδα του προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις ώστε τις επόμενες ημέρες να μεταβεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Συζήτησαν για όλα

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης κατά την πολύωρη χθεσινή συζήτηση που είχε με το νέο προπονητή συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν την οργάνωση της ομάδος. Οι δύο άνδρες ανέλυσαν το υπάρχων έμψυχο δυναμικό της ομάδας ενώ ο Πάκο Ερερα επισήμανε στο Θόδωρο Καρυπιδη τις θέσεις όπου η ομάδα χρίζει ενισχύσεις. Παραλληλα στα θέματα συζήτησης ήταν και το τεχνικό τιμ της νέας χρονιάς. Ο Πάκο Ερερα θα έχει μαζί του έναν Ισπανό γυμναστή ως άμεσο συνεργάτη ενώ εξετάστηκε και ο ρόλος του Ραούλ Μπράβο.

Εξετάζουν προπονητικά κέντρα

Ανάμεσα στα θέματα συζήτησης των δύο ανδρών ήταν και το προπονητικό κέντρο όπου θα χτιστεί ο νέος Άρης. Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο στάδια προετοιμασίας, ένα στην Ελλάδα έως το φιλικό με την ΑΕΚ και ένα στο εξωτερικό. Μάλιστα οι κιτρινόμαυροι αναζητούν και δυνατές ομάδες προκειμένου να δώσουν φιλικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button