Ποδόσφαιρο

Οριστικά στους ανίσχυρους ο Άρης- Για δύο θέσεις δεν μπήκε στους δυνατούς

Η ατυχία και η… πανδημία στέρησαν από τον Άρη την ευκαιρία να μπει στους δυνατούς ενόψει του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν την ευκαιρία να μπουν στους ισχυρούς του β’ προκριματικού, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελε η ομάδα στο τέλος.

Η Βαντούζ από το Λίχτενστάιν πήρε το εισιτήριο για την Ευρώπη χωρίς να διεξαχθεί το κύπελλο της χώρας, με την πανδημία εδώ πέρα ουσιαστικά να γυρίζει την πλάτη στον Άρη, ενώ από την άλλη πλευρά η Μακάμπι Χάιφα πήρε ξανά πρωτάθλημα μετά από δέκα χρόνια για να στείλει την Μακάμπι Τελ Αβιβ στο Conference.

Όλα αυτά με την Τσεχία να περνάει την Ελλάδα φέτος και να δίνει 5.320 πόντους στην Σλοβάτσκο που επίσης πέρασε τον Άρη. Ακόμη κι έτσι πάντως οι κιτρινόμαυροι μπορεί να βρουν απέναντι τους αρκετούς «βατούς» αντιπάλους.

Στόχος της ομάδας πάντως πρέπει να είναι -τόσο φέτος όσο και τα επόμενα χρόνια- να πάρει πόντους ώστε να έχει εξασφαλισμένη μία θέση στους δυνατούς των προκριματικών των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button