Ποδόσφαιρο

Οριακή η κατάσταση στην ΑΕΚ: “Όποιος θέλει να φύγει, δεν έχουμε πρόβλημα να βρούμε άλλους

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ, με τις δηλώσεις του Ίλια Ίβιτς να το επιβεβαιώνουν

Σε συνδυασμό με εικόνα και αντιδράσεις συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, ακόμη και πριν το αποτέλεσμα πάει στο 1-2, τον έκαναν πριν καν έρθει η ήττα σε κατάσταση προβληματισμού και εκνευρισμού του Σέρβου τεχνικού διευθυντή της Ένωσης.

Ο Ίβιτς μίλησε στους “κιτρινόμαυρους” και μέσα σε όσα ανέφερε εστίασε και στην παρουσία και στην αντίδραση των οπαδών της ΑΕΚ λόγω της ήττας και του τρόπου που ήρθε αυτή από τους “πράσινους”.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής ξεκίνησε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από όλο αυτό που έχουμε ζήσει, αλλά πρώτα απ’ όλα σχετικά με την επίσκεψη των οπαδών μας, ότι ζήσατε θέλω να ξέρετε ότι ήταν πολύ light. Καμία σχέση με όσα έχουμε ζήσει εμείς αντίστοιχα φορώντας αυτή τη φανέλα».

Στη συνέχεια κατέστησε σαφές προς όλους πως ο δρόμος είναι ανοιχτός για όποιον δεν του αρέσει να βρίσκεται στην ΑΕΚ. «Ήταν απογοητευτικό αυτό που ζήσαμε και υπάρχουν γενικά στην ομάδα 2, 3 πρόσωπα που με όσα κάνουν προκαλούν αναστάτωση, κάνουν άνω κάτω όλη την ομάδα. Δεν καταλαβαίνω, όποιος δεν θέλει να είναι εδώ μαζί μας, μπορεί να φύγει, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να βρούμε άλλους παίκτες αν κάποιος θέλει να φύγει».

Απομένει να δούμε αν θα υπάρξουν (και ποτέ θα έρθουν αυτές) εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button