ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Οπαδοί Μπάγερν: «Αν διακόπτετε τα ματς για τις ύβρεις, τότε δεν θα τελειώσει κανένα παιχνίδι.»

Ξεκαθάρισαν την θέση του με ανακοίνωση οι οπαδοι της Μπάγερν Μονάχου και αν θελήσουν οι ομάδες και οι διοικήσεις ν’ ακολουθήσουν την τακτική της διακοπής δεν θα… τελειώσει κανένα άλλο ματς

Έπειτα από τις πρωτοφανείς εικόνες που παρατηρήθηκαν στη Bundesliga το απόγευμα του Σαββάτου με τους παίκτες των Βαυαρών να… παρακαλούν τους οπαδούς της να κατεβάσουν το πανό που περιείχε ύβρεις για τον ιδιοκτήτη της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαν Χοπ και τις… πασούλες στα τελευταία λεπτά ως αντίδραση των ομάδων και των πρωταγωνιστών, οι οπαδοί πέρασαν στην αντεπίθεση.

Οι φίλοι της Μπάγερν Μονάχου αφού πρώτα τόνισαν ότι οι λέξεις που περιελάμβανε το υβριστικό πανό είναι τέτοιες που ακούγονται σε αρκετά γήπεδα και δεν έχει γίνει το παραμικρό κι αφού έκαναν αναφορά στις τακτικές του Χοπ με τα συστήματα ηχογράφησης για να εντοπίζει και να τιμωρεί οπαδούς, ξεκαθάρισαν ότι:

«Δεν θα μείνουν αναπάντητες οι τιμωρίες προς τους οπαδούς. Δεν σας ζητούμε να αποδεχθείτε τις λέξεις και τους χαρακτηρισμούς, αλλά αν θέλετε να διακόπτετε τα ματς για τις ύβρεις, τότε δεν θα τελειώσει κανένα παιχνίδι. Ήταν υπερβολική η αντίδραση με τη διακοπή στο ματς. Το ποδόσφαιρο παραμένει βρώμικο, οι οπαδοί παραμένουν αντιδραστικοί απέναντι στις τιμωρίες».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button