Ποδόσφαιρο

Οντουμπάγιο: “Υπάρχει φιλόδοξο πρότζεκτ, θέλουμε να διεκδικήσουμε τίτλο”

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά και την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη, παραχώρησε ο Μόουζες Οντουμπάγιο.

Για το πως νιώθει που φεύγει από την Αγγλία για πρώτη φορά:

“Όταν ήρθε το ενδιαφέρον του Άρη για εμένα, ήταν ένα μεγάλο βήμα το να φύγω από την Αγγλία για πρώτη φορά, όταν έκανα την έρευνά μου και μίλησα και με ανθρώπους που γνωρίζουν για την ομάδα, είδα ότι υπάρχει ένα πολύ φιλόδοξο πρότζεκτ που μπορώ να υποστηρίξω. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τίτλο και να πάμε όσο πιο μακριά στην Ευρώπη στο Europa Conference League”

Για τη γνωριμία του με τον Γκρέι και το ότι έχουν υπάρξει συμπαίκτες:

“Ασφαλώς ξέρω τον Αντρέ, είμαστε 9 χρόνια φίλοι και έχουμε αγωνιστεί ως συμπαίκτες, έχουμε χημεία και εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Ήρθαμε εδώ για να βοηθήσουμε με τον Άρη να γράψει ιστορία”.

Για τις επιθετικές του ικανότητες παρά το ότι είναι αμυντικός:

“Τα τελευταία χρόνια έχω βελτιωθεί στο επιθετικό κομμάτι, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ένας μπακ πρέπει να καλύπτει όλη την πλευρά, ελπίζω να βοηθήσω τον Άρη και στα γκολ.”

Για το ότι στα τελευταία παιχνίδια ο Άρης έπαιξε σύστημα 3-5-2 και το πως θα του φαινόταν να αγωνιζόταν σε ένα τέτοιο σύστημα:

“Στην πρώην ομάδα μου τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόμουν σε αυτό το σύστημα παρά το ότι είμαι κατά βάση αμυντικός, δεν είναι κάτι που με φοβίζει, είναι κάτι που γνωρίζω.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button