Ποδόσφαιρο

Ολιβέιρα: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη»

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νέλσον Ολιβέιρα για το αποψινό ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση που βρίσκεται: “Νιώθω πολύ καλά. Δεν ήταν κάτι σοβαρό και δεν με κράτησε πολύ καιρό εκτός. Οπότε είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα”.

Για τη “γεύση” που του αφήνει αυτή η σεζόν: “Η γενική εντύπωση είναι ότι σίγουρα θα έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Παρόλα αυτά, καταφέραμε να κλείσουμε με θετικό τρόπο, με νίκη στον Βόλο, οπότε πλέον αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε στα playoffs απόλυτα συγκεντρωμένοι”.

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ώστε να πετύχει τους στόχους του: “Πρέπει να έχουμε σίγουρα ό,τι μας έχει χαρακτηρίσει από την αρχή της σεζόν, θα πρέπει να έχουμε μαχητικό πνεύμα, ενότητα, θέληση. Αν δείξουμε αυτά τα στοιχεία και με την απαραίτητη ένταση που χρειάζονται αυτού του τύπου οι αγώνες θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάθε στόχο που έχουμε”.

Για τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι: “Σίγουρα μάς δίνουν αυτοπεποίθηση, αλλά είναι παιχνίδια που ανήκουν στο παρελθόν, οπότε εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε το ίδιο καλοί και συγκεντρωμένοι στα ντέρμπι που έρχονται κι όχι σ’ αυτά που πέρασαν. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια, να απαντήσουμε στις απαιτήσεις αυτών των αγώνων. Από την πλευρά μας, έχουμε στο μυαλό μας ότι ξέρουμε πώς να το κάνουμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε εξίσου συγκεντρωμένοι και στα υπόλοιπα παιχνίδια”.

Για τον Άρη: “Περιμένουμε να είμαι ένα δύσκολο ματς. Είναι εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Άρη, οπότε θα πρέπει να πάμε με ένταση, με επιθετικότητα, να έχουμε ενότητα και να είμαστε συμπαγής ως ομάδα. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που θα μας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Για το μέλλον του: “Σίγουρα προέχουν τα παιχνίδια, αλλά αισθάνομαι πολύ καλά εδώ, είμαι χαρούμενος στην ομάδα, μου αρέσει το κλίμα γενικότερα. Νομίζω ότι κι η ομάδα είναι ευχαριστημένη με τη δική μου απόδοση, κι εγώ είμαι, οπότε πιστεύω ότι την κατάλληλη στιγμή θα γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις, ώστε να φτάσουμε σε μία συμφωνία σχετικά με το μέλλον μου, αλλά τώρα δεν είναι η άκρως κατάλληλη. Υπάρχουν όμως, θετικές βάσεις και σκέψεις σχετικά μ’ αυτό”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button