Ποδόσφαιρο

Ολιβέιρα: «Ο Σάσα προσπαθούσε να με αγχώσει»

Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της Ένωσης στο 2-2 με τον Άρη, αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια των πλέι οφ και τη μάχη για τη 2η θέση.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Ολιβέιρα:

Για τη γεύση που του αφήνει το 2-2: «Είναι πικρή η γεύση. Έπρεπε να είχαμε φύγει με τη νίκη με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και ειδικά στο δεύτερο μέρος. Όταν το σκορ έγινε 1-1 πίστευα ότι θα το γυρίσουμε, αλλά στη συνέχεια παρά τις ευκαιρίες που κάναμε δεν τα καταφέραμε».

Για το αν η ΑΕΚ δεν κέρδισε το παιχνίδι λόγω των ευκαιριών που έχασε: «Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Είναι λογικό δεν μπορείς να τις κάνεις όλες γκολ, αλλά ήμασταν ανώτεροι από τον Άρη. Στο πέναλτι δεν κατάλαβα τι έγινε, στο δεύτερο γκολ του Άρη πραγματικά μπήκε ένα εντυπωσιακό γκολ. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε καλά τελειώματα, παρότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο».

Για το αν νιώθει ότι η ΑΕΚ πέταξε δύο βαθμούς στη μάχη για τη 2η θέση: «Χάσαμε δύο βαθμούς τους οποίους αν είχαμε πάρει τα πράγματα θα ήταν πιο άνετα. Έχουμε πολύ δρόμο όμως και είμαστε σε καλή κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Έχουμε δύο παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ που πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε πολύ δρόμο όμως μπροστά μας».

Για το γεγονός ότι μπαίνει και με την ποιότητά του δίνει πολλά πράγματα παρότι δεν είναι στο 100%: «Αισθάνομαι ότι βελτιώνομαι και είναι σε καλύτερη κατάσταση. Είχα μια μικρή ατυχία. Με τον ΟΦΗ δεν είχα ενοχλήσεις, αλλά είχα έναν πόνο στο πόδι και δεν μπορούσα να κάνω προπόνηση στο 100% μέσα στην εβδομάδα και έπαιζα με δεμένο πόδι. Πλέον έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς Κυπέλλου με τον Άρη. Πιστεύω  ότι θα εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι».

Για το περιστατικό με τον Σάσα: «Ο Σάσα προσπαθούσε να με αγχώσει στο πέναλτι λέγοντας στον Κουέστα ότι στέλνω τα πέναλτι στα δεξιά. Εγώ έριξα στα δεξιά το πέναλτι και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα».

Για το ότι θα γίνει πατέρας: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Θα είναι ο πρώτος μου γιος που θα γεννηθεί και στην Ελλάδα. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button