Μπάσκετ

Οι 4 από τους 6 ξένους του Άρη είναι πιθανό να μην ξαναπαίξουν μπάσκετ

Χαρακτηριστικό των λάθος επιλογών που έγιναν είναι από το 66% των ξένων της ομάδας είναι πιθανό να κρεμάσουν τα παπούτσια τους.

Δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε να συμβεί, αλλά πλέον φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ αρκετοί εκ των παικτών της φετινής ομάδας να ολοκληρώσουν την πορεία τους στα μπασκετικά γήπεδα.

Από την μία ο Σούλερ είχε ενημερώσει από το ξεκίνημα της περιόδου ότι φέτος ετοιμάζεται για τον «τελευταίο χορό» ενώ η ασχολία του με την εταιρία ρούχων που διατηρεί αντί για το μπάσκετ δείχνει πως μάλλον θα μείνει σε αυτήν την απόφαση.

Ακόμη ο Ντραγκίσεβιτς δήλωσε μετά το ματς με τον Ιωνικό ότι 99% θα ολοκληρώσει την καριέρα του, ενώ ο Τσάλμερς πλέον παίζει απλά για την αγάπη του για το άθλημα και στα 34 του είναι πιθανό να κάνει κάποια άλλη επιλογή.

Τέλος στα 35 του ο Μιλόσεβιτς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, αλλά με το Eurobasket 2022 να έρχεται ίσως του δοθεί ένα κίνητρο να παίξει μπάσκετ και του χρόνου. Αν φυσικά δεν υπήρχε το Πανευρωπαϊκό και ο Βόσνιος κατά πάσα πιθανότητα θα κρεμούσε τα παπούτσια του…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button