Ποδόσφαιρο

Οι 21 μέρες της… προόδου

Τι “λένε” οι αριθμοί για τον… άλλο Άρη των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών σε σχέση με τα πρώτα πέντε ματς του πρωταθλήματος 

Hταν Σάββατο, 02 Οκτωβρίου… Ο Άρης είχε έρθει ισόπαλος (0-0) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ένα αποτέλεσμα που είχε προκαλέσει έντονο προβληματισμό. Ένα μήνα μετά, οι “κίτρινοι” έχουν… αλλάξει, ανεβάζοντας αισθητά την απόδοσή τους. Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Λαμία, ο Άρης σταδιακά “πατάει” ολοένα και καλύτερα. 

Πέρα από αυτό που φαίνεται διά… γυμνού οφθαλμού, ότι το σύνολο του Άκη Μάντζιου, πλέον, παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και είναι πιο… απειλητικό προς τους αντιπάλους του, έχοντας περισσότερες τελικές προσπάθειες, η πρόοδος των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών (κατά σειρά ήταν τα ματς κόντρα σε Λαμία, Παναιτωλικό, ΑΕΚ και Βόλο) σε σχέση με τις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Super League, είναι εμφανή μέσα από κάποια βασικά νούμερα. 

Aς δούμε, τι έχουν πετύχει οι “κίτρινοι” σε διάστημα 21 ημερών, δηλαδή από το ματς (18/10) με την Λαμία έως και το παιχνίδι (7/11) με τον Βόλο (συνολικά τέσσερις αγωνιστικές, με το σύνολο του Μάντζιου να έχει αντιμετωπίσει κατά σειρά την Λαμία, τον Παναιτωλικό, την ΑΕΚ και τον Βόλο).

Ο Άρης τις πρώτες πέντε αγωνιστικές είχε μόλις δύο νίκες ενώ τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έχει τρεις νίκες και το μόνο παιχνίδι που δεν κέρδισε ήταν αυτό με την ΑΕΚ, με τα γνωστά… κωμικοτραγικά γεγονότα που είχαν πρωταγωνιστές τους διαιτητές, Διαμαντόπουλο και Καραντώνη. 

Ακόμη, οι “κίτρινοι” στις πρώτες πέντε αγωνιστικές είχαν “μαζέψει” συνολικά οχτώ βαθμούς. Στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, δηλαδή, με ένα ματς λιγότερο, ο Άρης έχει “μαζέψει” 9 βαθμούς.  Η ομάδα του Μάντζιου τις πρώτες πέντε αγωνιστικές είχε σκοράρει σε δύο αγώνες και στους άλλους τρεις ήταν “άσφαιρη”.

Στα τελευταία παιχνίδια σκόραρε σε όλα. Επιπλέον, τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, ο Άρης είχε συνολικά 4 γκολ ενώ 9 γκολ πέτυχε τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Ακόμη κι αν… αφαιρέσουμε τα δύο γκολ που “ήρθαν” με εκτέλεση πέναλτι στο ματς με τον Παναιτωλικό, ο Άρης παραγωγικά είναι καλύτερος σε σχέση με τα πρώτα πέντε ματς της Super League.

Ο ΑΡΗΣ…

Στις πρώτες 5 αγωνιστικές: 2 νίκες
Στις τελευταίες 4 αγωνιστικές: 3 νίκες

Στις πρώτες 5 αγωνιστικές: 8 βαθμοί
Στις τελευταίες 4 αγωνιστικές: 9 βαθμοί

Στις πρώτες πέντε 5 αγωνιστικές: Σκόραρε σε δύο ματς
Στις τελευταίες 4 αγωνιστικές: Σκόραρε σε όλα τα ματς

Στις πρώτες 5 αγωνιστικές: Πέτυχε 4 γκολ
Στις τελευταίες 4 αγωνιστικές: Πέτυχε 9 γκολ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button