ΓενικάΜουσική

Οι τραγουδάρες του Yellow Radio για το 2020 σε Mixtape

Το Yellow Radio FM 101.7 περιγράφει μουσικά τη χρονιά που φεύγει μέσα από τραγούδια αγαπημένων δημιουργών σε νέο Mixtape στο SoundCloud.

Μία πολύ δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της που και εδώ “όπλο” μας για αυτές τις στιγμές είναι η μουσική. Φεύγοντας βέβαια μας αφήνει και ένα δώρο… Εκτός από τις βραδυνές Playlist του Yellow στην οικογένεια ήρθε να προστεθεί και το Tivoli Radio, το αιρετικό και μουσικό ραδιόφωνο που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, ένα όνειρο χρόνων που έγινε πραγματικότητα. Είπαμε λοιπόν να συγκεντρώσουμε κάποια τραγούδια σε ένα Mixtape για τον χρόνο που πέρασε, όπως συνηθίζεται.

Ο μόνος λόγος που θα μπαίναμε στη διαδικασία να φτιάξουμε μια τέτοια λίστα θα ήταν αν θα έπρεπε να την περιγράψουμε μουσικά. Τα κομμάτια λοιπόν που το Yellow επιλέγει για το Mixtape του 2020 είναι εκείνα που ακούσαμε περισσότερες φορές ή μας θυμίζουν κάποιες καταστάσεις. Δε θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα Mixtape με τα καλύτερα τραγούδια του 2020 γιατί για εμάς δεν υπάρχουν καλύτερα και χειρότερα, “άψογη” ενορχήστρωση ή “ολόσωστη” ερμηνεία. Υπάρχουν μόνο αυθεντικά κι ανεπιτήδευτα.

Luis Tillett & Charlie Owen

Η μουσική και η τέχνη γενικότερα δεν ανταγωνίζεται ούτε βαθμολογείται. Εκφράζει τα συναισθήματα μας, τις αγωνίες, τους προβληματισμούς, το θυμό μας, είναι δίπλα μας πάντα, δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτή. Είναι χαρά, λύπη, πόνος, έρωτας, όνειρα, μια διαδρομή χωρίς προορισμό, ένα απλόχερο μοίρασμα που δεν γνωρίζει σύνορα και χρώματα.

Στο Mixtape που ετοιμάσαμε επιλέξαμε νέους δημιουργούς που αγαπάμε και πιστεύουμε σ αυτούς μαζί με πολύ μεγάλους και θρυλικούς που ανατρέχουμε σ αυτούς με την πρώτη ευκαιρία. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και μια αποκλειστικότητα για το Yellow, το Dyin To Live Again που μας έστειλαν οι φίλοι μας οι Psychoviolets και παίξαμε σε πρώτη μετάδοση! Αρχικά ξεκινήσαμε γύρω στα σαράντα τραγούδια για να καταλήξουμε με το ζόρι στα μισά… λιγότερα δεν γίνεται… τα τραγούδια που θα ακούσουμε είναι σε τυχαία σειρά!

Για ατελείωτη μουσική εμπειρία, ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς περιορισμούς, κάντε Follow στο μουσικό κανάλι του Yellow Radio στο SoundCloud.

Mystic Braves

Πριν από λίγο καιρό ήρθε το “TivoliRadio” το ΝΕΟ ιντερνετικό (αρχικά) ραδιόφωνο της οικογένειας του Yellow Radio FM 101.7, ένα καθαρά μουσικό ραδιόφωνο, για όλους τους φίλους της καλής ξένης μουσικής!

Ελάτε μαζί μας σ αυτήν την γεμάτη μελωδίες διαδρομή, σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις, εμπνεύσεις, σκέψεις… Το ταξίδι ξεκινάει… ελάτε όλοι συνεπιβάτες…!!! https://tivoliradio.gr/

1.00:00 16 Horsepower-American Wheeze, 2.04:13 The Stevenson Ranch Davidians-Wack Magic, 3.08:02 Blackfeet Braves-Trippin Like I Do, 4.11:11 Nick Waterhouse-It No. 3, 5.14:17 Rykarda Parasol-The Ruin And The Change, 6.17:22 The Go Betweens-Finding You, 7.21:22 Passion Noire-Silence And Devotion, 8.25:08 And Also The Trees-Red Valentino, 9.29:47 Fontaines D.C.-Hurricane Laughter, 10.34:38 Viagra Boys-Research Chemicals, 11.40:57 Wolftone-Bring Down The Sun, 12.46:19 Jack The Ripper-White Men In Black, 13.51:25 Paul K.-Robespierre, 14.54:56 Dope Lemon-Midnight Slow, 15.58:30 The Midnight Choir-Will You Carry Me Across The Water, 16.1:02:42 Joy Division-Atmosphere, 17.1:07:04 Rowland S. Howard-Dead Radio, 18.1:12:46 The Psychoviolets-Dyin To Live Again, 19.1:18:11 Luis Tillett & Charlie Owen-An Ancient Song, 20.1:23:21 Grim Tower-All The Beautiful Things

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button