Yellow FM101,7Ποδόσφαιρο
Οι τίτλοι που «κουβαλάει» ο Δώνης από την Κύπρο

Τι κατέκτησε στη γειτονική χώρα.
Ο Τάσος Δώνης αποτελεί με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστή του Άρη, καθώς ανακοινώθηκε από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, έπειτα από την παρουσία του στην Κύπρο.
Εκεί, ως γνωστόν, φόρεσε τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και σήκωσε δύο τρόπαια, με το ένα να έχει και πολύ μεγάλη σημασία.
Συγκεκριμένα, την αγωνιστική περίοδο 2023/24, ο Έλληνας διεθνής μέτρησε 27 εμφανίσεις με 2 γκολ και 3 ασίστ, στην πορεία της ομάδας από τη Λευκωσία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το γεγονός αυτό έφερε και το Σούπερ Καπ της φετινής σεζόν, όμως ο Δώνης δεν αγωνίστηκε στο εν λόγω παιχνίδι.
Οι παραπάνω είναι και οι μοναδικοί του τίτλοι σε επίπεδο ανδρών, καθώς το 2013/14 είχε κατακτήσει το Κύπελλο νέων στην Ιταλία, εκπροσωπώντας τα χρώματα της Γιουβέντους.